Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernatural

Dlaczego faceci maja taki gust??

Polecane posty

Gość zainteresowalam sie
no wlasnie. na taki wizerunek tzreba popracowac;) niech to bedzie przestroga dla wszystkich 20 letnich swiezynek:D barbie zresztza nie jest opalona. wiem bo mam kilka w domu (z wyjatkiem barbie mulatki:D)

Gość zainteresowalam sie
ja ten typ to juz widzialam nawet w okolicach 60 i lepiej(znaczy stara barbie:D) no coz,lalka barbie tez juz mloda nie jest.pewnosci nie mam ale dobrze po piecdziesiatce bedzie:D

Gość ooooooooooooo
no solara robi swoje :D

Znam takie barbie... pol biedy jak naprawde ladna dziewczyna... ale az boli patrzenie jak wygladajaca gorzej niz przecietna (zeby nie powiedziec dosadnie brzydka) dziewczyna robi sie na \"bostwo\"... mialam taka jedna w sredniej. nadziana laska, zgrabna ale twarz nie ciekawa zupelnie. krzywy nos, male oczy wiecznie wymalowana, wystrojona, spalona (bo opalona to malo powiedziane). zaden z chlopakow z naszej klasy ani innych klas nigdy sie nia nie zainteresowal. zawsze sie z niej nasmiewali (w twarz) miala swojego faceta (tez jakiegos nadetego buca). nawet do teatru jak z klasa jechalismy to oni jechali w samochodzie za autokarem :D po szkole sredniej rozstali sie. nie wiem co tam u niej teraz slychac. w kazdym razie zero znajomych miala wiec szkoda mi jej nawet troche (chyba jednak pieniadze to nie wszystko) a o chodzi mi o to ze ladnemu we wszystkim ladnie, ale jak ktos sie za wszelka cene lansuje na laske, barbie itd. to nie jest to nawet slodkie. zalosne i beznadziejne. a jak by sie przestala skupiac na wlasnym wygladzie to moze okazaloby sie ze calkiem sympatyczna dziewczyna aha.. w temacie. moj facet dal jej 8.5/10 mi sie jej twarz podoba nie bawilabym sie w solarke za bardzo i jej gust tak srednio do mnie trafia (ja chyba zbyt praktyczna jestem :D ) ale buzie ma niezla

Gość obiektywna___
No sooooory ale ta dryga i trzecia dzieczyna owszem sa po solarce i blondi ale sie nie umywaja do pierwszej! Ta pierwsza jest naprawde ładna nawet jak robi sie na barbii, tylko jaj zazdroscic urody.Mnie to sie wydaje nawet troche podobna do Jessiki Alby jak sie usmiecha.A ta trzecia moim zdaniem przesadziła z blondem i opalenizna no ale cóz tyle ile nas jest tyle jest gustów .A panienki typu supernatural i sosmag (jedna raczej pusta pannica) sa poprostu zazdrosne i jeszcze chca podnies swoje ego piszac ze sa modelkami.

Gość zainteresowalam sie
ty,ciotka:D. przeciez ta druga to po to zeby wykazac "zazdrosnicom"ze uroda jest niezalezna od solarium czy stylu(jaki by nue byl) a ta ko9lejan(stara barbi)-na potwierdzenie ze styl na barbi nie robi z ciebie pieknosci(wrecz przeciwnie:D) ja tam tez nie uwazam zeby trzeba bylo tak ostro tej natury sie trzymac. gdyby tak bylo to powinnysmy lazci z "kotami "pod pachami (i jeszcze gdzies indziej), mysim wlosem i powinnismy dawac sianem i potem.i innymi zapachami;) bo umowmy sie - NATURALNIE pieknych dziewczyn jest na swiecie bardzo niewiele.ale tak naprawde pieknych-bez 'FOTPSZOPA", bez poprawek itd. no umowmy sie-ja osobiscie znam ze dwie,ktore nie wymagaja niczego, a i tak "powalaja"dopiero po zabiegach"wlos,oko itp"

na zdjeciu wklejonym przez autora widze bardzo ladna dziewczyne, niektorzy zarzucaja jej ze jest umalowana, no ale szczerze sobie odpowiedzcie czy wy sie nie malujecie? sprawa numer 2 dlugie blond wlosy-dla wieszosci z was to oznaka pustoty, nie ma dla mnie wiekszego idiotyzmu, niz ocenianie inteligencji ludzi po kolorze i dugosci wlosow sprawa numer 3, akurat kazdy nosi takie wlosy jakie mu pasuja, jesli komus jest ladnie w krotkich loczkach to opczywiste jest ze nie bedzie sobie nosil dlugoch prostych wlosow, tak samo jej jest ladnie w dluchich prostych, wiec sobie odpowiedzcie na pytanie czy wy zrobilibyscie sobie fryzure ktora wam pasuje, czy taka ktora was szpeci? numer 4 -jej opalenizna nie jest nachalna i przesadzona, ale tak samo mozna przesadzic z opalenizna jak trupia bladoscia, wiec co komu pasuje wnioesek-ladna dziewczyna ktora na pewno sie podoba, a jej podraswanie: makijarz, fryzura maja na celu podkreslenie jej urody chyba ze wy uzywacie makijarzu i wybieracie fryzure zeby sie pobrzydzic

Gość Katsushige Kawashima
Ona śmierdzi cebulą

Gość sosmag
...do obiektywna___ Jeżeli wybrałaś już taki pseudonim to przynajmniej bądz obiektywna i dokładnie przeczytaj wypowiedzi innych zanim zaczniesz pisać takie bzdury..............bo jeżeli przeczytasz to co napisałam, dowiesz się że nie jestem modelką (co za bzdura), pracowałam w agencji modelek przez 4 lata.......a jestem fotografem i wizażystką, zatem troszkę siedze w temacie urody i oceny innych - a nie obgadywaniu!!.....z resztą każdy ma prawo na tym topiku wyrazić swoje zdanie...podobnie z resztą jak ty to zrobiłaś........i wolałabym żebyś nie nazywała mnie paienką ponieważ za takową sie nie uważam a stan panieński dawno mam już za sobą......natomiast zazdrość i podnoszenie swojego ego nie ma tu nic do rzeczy.....codzienne komplementy męża dają mi wystarczające poczucie piękna.........pozdrawiam