Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mischa

PYTANKO DOTYCZACE KOLORKU WLOSOW !!

Polecane posty

Gość Mischa

Mam pytanko....czy z brunetki na taki kolorek musze przechodzic stopniowo czy wystarczy jedno farbowanie? http://www.poster.net/barton-mischa/barton-mis cha-photo-xxl-mischa-barton-6234091.jpg ??proszee o szybka odpowiedz WIEM ZE OD TEGO JEST INNE FORUM ALE NA ODPOWIEDNIK JEST BARDZO MALO LUDZI I ODPISUJA PO GODZINIE.

Gość Mischa
?

Gość mały błąd
wklej link jeszcze raz bo nawt po dodaniu tej koncowki nie chce wejsc

nie otwiera mi sie ten obrazek ale przypuszczam ze to blond, nie iwem jak ciemna brunetka jestes ale wierz mi ze wszystko ise da :P ja jestem ciemna szatynka i kiedys walnelam sobie balejaz blond (w domu-siostra mi robila)rozjasniaczem ale sie skonczyl wiec polozyla mi jeszcze farbe ktora sama sobie robila, farba byla na wlosach krocej i zlapala mocniej niz rozjasniacz :P nazywala sie VOILE albo VOILA (roznica ostatniej literki)i mozna ja kupic w sklepie fryzjerskim no i popraw ten link

Gość Mischa
:)

napisze iwec jeszcze raz,da sie-ja tak przeszlam (jednorazowo)i nic rudego mi nie wyszlo, za to jak poszlam 3 mies pozniej do fryzjerki zrobic cale wlosy(bo to balejaz byl to wyszlam sraczkowato-ruda :O) wiec albo znajdz dobrego fryzjera albo zafarbuj w domu ta farba ktora ci napisalam-ona jest ze sklepu fryzjerskiego

Gość Mischa
ok dzieki.....moze wydrukuje zdjecie...przejde sie do jakiejs dobrej fryzjerki i spytam...jak powie ze nie da rady to pojde do innej:P a sama wole nie kombinowac...jednej wyjdzie w domku a drugiej nie...mam slabe i cienkie wlosy,nie chcialabym ich stracic HEHE

Gość gfhgu
yu

wydaje mi sie ze tak, ale najpierw trzeba pewnie bedzie uzyc rozjasniacza, a potem farby zapytaj najlepiej fryzjerki ;)

Gość gusia250
Z tym farbowanie nie jest łatwo czytałam że środkiem dającym efekt żywej rudości lub koloru rudawo – żółtego jest różnej mocy roztwór czystego różu no ale jaką mamy gwarancje że wyjdzie nam taki kolor jaki chcieliśmy. Tu jest ten artykuł jakby co http://www.handsomemen.pl/przepisy,farbowanie_13314,roz_na_rudy_i_zolty.html

zalezy co masz na włosach. czy farbujesz włosy czy masz naturalny, a jak farbujesz to czym, jak czesto. Ja z ciemnych na jasny blond przechodziłam kilka miesięcy, to bardzo szybko. pierwsze blond pasma miałam po pół roku. a tak to miałam rudości, ale ja byłam od zawsze blondynką i na rok zmieniłam się w ciemny czerwony szatyn.