Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudowłosa niepiękność

Czuje sie gorsza bo jestem ruda

Polecane posty

Gość Angelika_80
Rude są piękne i nie ma się co martwić o swój kolor włosów. Ja jestem ruda i się z tego cieszę a wyglądam tak http://skocz.pl/foto_001

Gość gość
nie gorsza tylko wyjątkowa!!! Super,zawsze mi się podobały rude dziewczyny

Gość gość
Ja jestem ruda i w życiu nie zamieniłabym się z nikim kolorem włosów. Kompleksy miałam tylko w dzieciństwie, teraz wręcz przeciwnie, bardzo lubię swoje włosy. Gdybym nue była rudzielcem, pewnie nadal byłabym singielka, mój chłopak uwielbia rude kobiety. Jak mówię facetom, że jestem naturalna to czasem aż sie ślinią. Pozdrawiam

Gość gość
I dobrze mówisz.tez zawsze podobaly mi sie rude.

Gość gość
Oj te rude :) są tak gorące,że to tylko rozkosz się kochać z nimi :)

Gość gość
rude sa fajne!

A ja fantazjuje o rudej:) Wciaz blond I czarne co zdążyło mi sie znudzić. Chce rudej!

Gość Lara C gościnnie
A nie mówiłam ! :-D

Gość gość
a włoski na c*pce też macie rude?

Gość gość
Rude uważane jest za fałszywe i omijane. Co z tego, że niektórzy face ci mówią, ze takie im się podobają? To tylko garstka, a reszta wybiera blondynki i brunetki, więc rozumiem rozgoryczenie. Przefarbuj się, a przekonasz się czy to chodziło o kolor włosów czy o charakter. Dodatkowo, jeśli jesteś mocno piegowata, to to wygląda jakbyś była brudna, a to też odrzuca, zazwyczaj. Bo zawsze znajdzie się grupka, która woli coś innego, ale jest mała, wiec jest problem.

Gość gość
rude sa ladne, ale tez i wredne :)

Gość gość
"Rude uważane jest za fałszywe i omijane. Co z tego, że niektórzy face ci mówią, ze takie im się podobają? To tylko garstka, a reszta wybiera blondynki i brunetki, więc rozumiem rozgoryczenie. Przefarbuj się, a przekonasz się czy to chodziło o kolor włosów czy o charakter. Dodatkowo, jeśli jesteś mocno piegowata, to to wygląda jakbyś była brudna, a to też odrzuca, zazwyczaj. Bo zawsze znajdzie się grupka, która woli coś innego, ale jest mała, wiec jest problem." . . . większego debila w życiu nie słyszałem, blondynek i brunetek jest jak psów... najfajniejsze są szatynki i płomiennowłose z czego te drugie zawsze przyciągały uwagę innych ze względu na mleczną cerę.

Gość gość
Co za różnica jakie ma włosy . Ważne żeby mnie kochała .

Gość gość
Potwierdzam, kolor włosów nie ma żadnego znaczenia, najlepsze są te co mają naturalny kolor, a nie farbowane.

Gość gość
Rude dziewczyny są śliczne, ale nikt nie chce mieć rudego syna;).

Gość gość
Rude ? Czemuż by nie :) Są gorące i wiecznie im mało seksu.Miałem możliwość tego doświadczyć,mało co nie uszedł bym z życiem :) Wyssała mi jajca,że napełniały się dość długo :) Oj bym sobie taką życzył na Święta :)

Gość gość
Rude rudemu nie równe, są różne odcienie, mieszanki z brązem lub blondem... najgorszy to taki marchewkowy rudy, ten kolor akurat nie wygląda za specjalnie, choć jak dziewczyna ma ładną twarz, zwłaszcza oczy to na kolor włosów nie zwraca się uwagi. A co do cery... osobiście nie mam nic przeciwko "blademu" ciału, wolę blade niż po solarce.

Gość gość
Uwielbiam rude, zwłaszcza jak "tam" włoski są też rude i obfite ...

Gość gość
Jestes wyjantkowa i zachowaj swoje naturalne piekno nie zwracaj na 40 latkuw uwagi bo na ciebie nie zasluguja

Gość gość
Jestes wyjantkowa i zachowaj swoje naturalne piekno nie zwracaj na 40 latkuw uwagi bo na ciebie nie zasluguja

Gość gość
Jaki masz numer tel

Gość gość
Dlaczego sie uniżasz i nie doceniasz?Liczy sie jakim jesteś człowiekiem i liczy sie uczucie, do kogoś,seks itp..Znam dziewczynę kolegi jest wspaniala ,bo nie zwraca uwagi na to czy ruda czy nie.Jest wesoła i dusza towarzystwa.Kolega mówił nawet przy niej ,że nie zamienił by na inną bo w seksie jest wspaniaała i oboje sa wyluzowani bez żadnych kompleksów.Ona mówiła nam co ciakawe,że zarost cipki jest czarny.Ale i tak mam jak chłopak wygoloną bo przy lizaniu cipki i minetce by przeszkadzało i ja przy lodziku bym miała włoski w ustach.

Gość gość
530 746 319 - ruda ja ;PPP

Gość gość
To ze jestes ruda to zaleta nie patrz na innych , dla mnie rude sa najpiękniejsze

Gość gość
Witaj. Ruda też jestem rudy i miałem z tym dużo problemów, kompleksy głęboko zakorzenione w umyśle..... od dzieciństwa prześladowany.... Ale jakość tego wyszedłem choć w głowie dalej został problem, próbuje go ukrywać Ale nie wszystko i nie zawsze się da ... Jak chcesz porozmawiać to daj znać ....podam moje gg....

Gość barkebadec1975rrmmw
aaaaa.... powiedzial Ci ktoś ze rude dziewczyny wygladaja fantastycznie i wlasnie o te piegi chodzi ..... moze Tobie tylko usmiechu do kompletu brakuje stad twoje niepowodzenia Jasne http://enhat.ch/26

Gość gość Maryjan
Jak myślicie ? Jak się potoczyło tej rudowłosej młodej kobiety ? Ta dyskusja miała miejsce 9 lat temu.

Gość gość
babka ruda nie ma źle, gorzej facet nie martw się, wielu lubi rude, bo gdy rdza na dachu, to i wilgoć w piwnicy ;P

Gość gość
Nigdy nie widziałem na żywo rudej cipki oraz cipki blond. Wszystkie, które widziałem miały ciemny zarost.