Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odyniec

jestem ciągle śpiący i bardzo zdenerwowany

Polecane posty

Gość amore pomidore
to wypij meliskę na uspokojenie i idź spać :D

Gość chyba mam podobnie
Kiedyś nie wierzyłam że senność i zdenerwowanie może ze sobą istnieć jednocześnie ale jednak może.

Gość Weź się koleś...
Mleko pomaga. i magnez.

jakbyś był kobietą,zasugerowałabym stan błogosławiony ;) A zdenerwowanie często powstaje w wyniku niewyspania. Dużo ruchu na świeżym powietrzu to dobry pomysł.

najgorsze sa te wachania nastroje raz siedze i nic mi sie niechce zachwile jakis impuls ide na rower i przejeźdzam 50km :o co to jest?

Gość to musi byc impuls
:D:P

Gość powiem
boś odyniec

Gość TO są objawy nadczynności
tarczycy.Zrób badania Tsh.Mój mąż tak miał , a po doprowadzeniu hormonu tarczycy do porządku wszystko wróciło do normy. Jeszcze on chudł i tył na przemian.

Gość ciągle śpiąca
Ja mam dokładnie to co ty ,jestem zdenerwowana i zaczyna mi się chcieć spać a z a chwile biorę rower i pokonuję ileś tam kilometrów zapominam wtedy o stresie i jest lepiej ale jak sobie znów przypomnę o danym problemie to mnie śpiączka ogarnia chyba żeczywiście ten magnez nam pomoże ps mam taką nadzieję .pozdro

ciągle śpiąca a dusi cie czasem w gardle z tych nerwów ze az ci sie ciezko mówi bo ja tak mam, robiłem badania na tarczyce ,cukier we krwi,cholesterol i wiele innych i wszystko w normie a ze mna jak było tak jest niedobrze ,wkurza mnie to ze czasem w nocy jestem bardziej aktywny niz w dzien(wieczorem jakby lekko ożywam)

Gość ciągle śpiąca
moje badania też są ok a śpiączka dalej nie ustępuje wieczorem ozywam jestem bardziej do życia może dlatego że wypijam sobie piwko i się uspakajam przesypiam całą noc ale rankiem jak sobie spomnę o problemach to znów mnie spanie dopada i tak w kółko

Gość peeelo
Witajcie. Mam podobny problem... Mam 19 lat i non stop jestem spiacy. Chodze bardzo pozno spac (wczesniej nie moge zasnac) okolo 12-01 w nocy, wstaje rano do szkoly. Czesto jestem nieobecny przez to ze nie chce mi sie wstac i spie do 12. Do tej pory uprawialem aktywnie sport, natomiasto od czasu kontuzji moje zycie sie zmienilo. Nie mam na nic ochoty i boje sie ze zawale przez to szkole. Mam w tym roku mature, a jak tylko zaczynam sie uczyc chce mi sie spac i kłade sie do lozka. To jest przerazajace. Szybko sie takze denerwuje. Myslicie ze jest to spowodowane niedoborem tego Magnezu?

Gość kjsjcfissvhxznn
Przesilenie wiosenne

Gość peeelo
Raczej nie... W zime bylo jeszcze gorzej.. W czwartek zrobie sobie badania

Gość helokitku
tez tak mam spiąca jestem z rana ,nawet jak cwicze to ziewam i oczy mi sie zamykaja ozywam pod wieczor :)

Jak dla mnie to wyglada na nerwice... Skoro wyniki masz w porzadku to jedyne co mi przychodzi do glowy teraz. Zacznij brac magnez,moze troche pomoze.A w miedzyczasie przejdz sie na konsultacje do psychologa i on zweryfikuje co to moze byc.

Gość peeelo
Mysle ze nie mam powodow do desperacji :) Z głową i psychika wszystko ok ;] Wydaje mi sie ze to ten magnez, zaczne brac, zobaczymy :)) Dziekuje za wszelkie opinie ;]

Gość kucza Pola
odyniec mam dokladnie tak samo, badania porobione, ciagle senna a wiefzorem ozywiam sie

Gość kucza Pola
a do tego serce nawala, szybko bije i kolacze, skurcze dodatkowe dodatkowo