Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdseesd

kobiety lubia wysokich facetow

Polecane posty

Gość i kto to mowi
tu jest odpowiedz na twoje pytanie "ps ale jeśli zrobiłoby mi się ciepełko na widok 2óch facetów, jeden 172cm a drugi 182cm, to oczywiście wziełabym tego drugiego"

Gość truskaweczka222222222
a ja bede orignalna i powiem ze wzrost nie ma dla mnie aż takiego znaczenia. Mam 170 a mój chłopak jes wyższy o jakieś 6cm i wcale mi to nie przeszkadza, bo go bardzo kocham :) myśle że są ważniejsze rzeczy niż wzrost

mnie tez wzrost nie przeszkadza mam 175cm i spotykałam sie z facetami od ktorych byłam wyzsza

Boże widzisz i nie grzmisz ! jak wstawiam \" :classic_cool: \" \" ;) \" \" :P \"to nie traktuj mojej odp. całkiem serio.

i kto to mowi daj sobie spokój już tak jest że dla kobiet niski i brzydki facet = zero, gówno i śmieć :-( nie zmienisz tego

Gość i kto to mowi
calkiem serio nie, czyli jak? gdzie jest ta polowa prawdy?

Gość kaviiiii
bo ja jestem duza kobita i przy malym szczuplym po prostu bym sie zle czula.. i tacy mi sie nei podobaja bo mi sie kojarza... z jakas nieudolnoscia... ciotowatoscia... takie sierotki a nei faceci

Gość kaviiiii
ja sie spotykalam z jednym nizszym... ale on to byl i tak prawdziwy facet wiec wzrost nei mial zadnego znaczenia sesese :P

dlaczego tak uwazasz?? oj widze ze kobiety dały ci popalic.... hmm nie wiem jak maja inne kobiety ale dla mnie tak serio to nie ma znaczenia czy on ma 170 czy 200cm czy jest przystojny czy nie....dla mnie np liczy sie jakim jest człowiekiem czy ma jakies pasje czy mam z nim o czy rozmawiac.... uroda przemija.... uroda w facecie cie nie pocieszy i nie rozbawi a intelekt stanowczo tak...:)

tak na koniec. to nie chodzi o to, by facet był duży czy wielki tylko W SAM RAZ; więc skoro sam jesteś niski to dla jakiejś kobiety (niskiej obiektywnie) będziesz właśnie \" w sam raz\"; panowie tak bardzo krzyczą, że na wzr. nie powinno się patrzeć i racje, ale czy sami chcielibyście kobietę wyższą (nie jakiś cm czy 2) tylko 4,5,6 etc? /bo dla facet wyższa kobieta to tak jak dla kobiety niższy facet/.

Gość i kto to mowi
Nie rozumiesz. Niskie kobiety tez chca wysokich facetow.

raczej powiedziałabym że wyższych...od siebie. ale tak, wy wiecie lepiej:O 🖐️ i nawet podstawienie wam pod nos faktów (wcześniej jakaś mała pisała o kłopotach z partnerem 195cm) wam nic nie robi. jakieś pojedyńcze przykłady wybieracie wedle uznania i rozciągacie na holistyczne wnioski to dlaczego tak nie zrobicie, w przypadku wyższych kobiet które się spotykają z niższymi lub tego samego wzrostu i nie stwierdzicie, że takie lubią akurat takich. iście żałosne.

Gość i kto to mowi
bo jest roznica miedzy chciec a moc

iście żałosne po raz drugi; poza tym, wbij sobie do głowy że kocha się czy pożąda za wiele innych czynników, aniżeli wzrost. i jeśli akurat jakaś nieska panna, ma wyższego faceta, to znaczy to pewnie przede wszystkim tyle co go kocha/uwielbia bo jest taki taki i taki; tylko wy - z takimi problemami upraszczacie kwestie do: poleciała na wzrost....śmieszne :O, bo nic po wzr. albo jego braku, jak cała reszta jest do duupy. szukajcie problemu w sobie, nie w innych. a teraz idę do mojego wysokiego :classic_cool: sąsiada po notatki. 🖐️

Gość i kto to mowi
zacytuje, bo tylko z tym sie zgadzam "iście żałosne po raz drugi"

Gość taka prawdaa
Ludzie, piszecie jakbyscie nigdy nie wychodzili na ulice:o przecież widuje sie mase niskich facetów spcerujacych ze swoimi dziewczynami. Skoro wy nie mozecie sobie nikogo znaleźc to prawdopodobnie macie zupełnie inny problem niż wzrost tylko łatwiej wam sobie wmawiac ze to wszystko przez niedostatek centymetrów lub bliżej nieokresloną brzydote:o

i kto to mówi - jeśli rozumować tak jak Ty to znaczyłoby że na świecie nie ma wysokich wolnych; bo przez same cm już są tak rozchwytywani. a ja tylko w moim otoczeniu mam całą masę wolnych wysokich facetów (tj tak od 179cm) i równie dużo niskich/niższych - w związkach. 🖐️

Gość szatynko a Ty coś zpoważniałaś
albo mi się wydaję? :)

Gość szatynko a Ty coś zpoważniałaś
no sztywną to kto jak kto ale napewno Ty nie jesteś :D. Jeszcze 3 razy zdążysz dorosnąć ;) więc nie trać za szybko tej swojej dzikości (tylko nie krzycz tutaj).

Gość Pawelek 23
A ja mam 175 i dobrze sie z tym czuje

Gość Rysiek71
Wiadomo dlaczego lubicie przystojnych ale dlaczego dokladnie szukacie wysokich. Na przyklad jak jakas tu napisala ze nawet jak nie jest przystojny to wystarczy jak jest wysoki. Co to wam daje ? Przyznajcie sie. ktos...

Gość BozenkaMinsk
Bo czujemy sie bezpieczniej z wysokim :)