Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna

zęby

Polecane posty

Gość Piękna
No właśnie najgorsze jest to że bardzo często to właśnie dentysta spieprzy coś w zębie i potem trzeba go wyrwać, ale niestety człowiek się nie zna i nic nie moze udowodnić lekarzowi.

Gość Nina1981
dlatego w sumie trudno ufać dentyście. bo nigdy nie wiadomo czy kanał dobrze wyczyści i wypełni. a póxniej okaze sie ze robi sie zgorzel albo inne swiństwo i trzeba rwać :(

Gość Piękna
takie jest życie . I najgorsze jest to ,że tak sie dzieje w kazdej dziedzinie medycyny nie tylko w stomatologii, teraz wszędzie jest ryzyko.

A wy dziewczyny do jakiego denstysty chodzicie? Do przychodzni panstowej czy prywatnej? Ja właśnie zbieram kasę żeby pojśc latem i skonczyć leczyć ząbki prywatnie jakoś mam przykre doświadczenia z dentystami panstwowymi

Gość Anaid
przede wszystkim trzeba chodzic do prywatnych. państwowe już mi tyle zębów...zepusuły, ze szkoda gadać. to strata czasu. nie oddałabym sie teraz w rece panstwowej dziewuchy, ktora jeden zab wypelnia 2 tygodnie i to taki materiałem, ktory wypada po kilku miesiacach.

Gość Piękna
też tak uważam, że do państwowego to strach iść, ale szczerze powiedziawszy prywatni tez są różni. też nigdy nie wiadomo czy dobrze ząb wyleczy

Gość oklek
daj spokoj jaki panstwowy, zaraz ci sie zepsuja, naprawde lepiej prywatnie, ja od lat chodzie w krk do galerii usmiechu i jestem zadowolona

Gość gość
Po wielu latach strachu na dentystycznym fotelu w końcu znalazłam takiego, który potrafi mnie uspokoić i zrobić wszystko co należy. Nie zawiodłam się na nim. Mam co prawda zaleczoną większość zębów, bo przez lata młodości strach nie pozwalał mi chodzić regularnie na wizyty, ale teraz wiem, że nic więcej nie powinno się dziać. http://swiat-bhp.pl/uroda-i-zdrowie/o-zeby-nalezy-dbac/