Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedede

Może mi to ktoś wytłumaczyć????

Polecane posty

Gość dedede

Facet mówi że kocha itd - że się chce ożenić itd. A na spacerki chodzi z innymi? Dodam że nie traktujr go na serio, ale i nierozumiem takiego zachowania. dla mnie słowo kocham jest czymś więcej niż tylko słowem i nie mówię tego przypadkowej osobie.

Gość truskaweczka222222222
może to są dla niego tylko koleżanki, to że Cie kocha nie znaczy ze nie może mieć kontaktu z żadnymi innymi dziewczynami, tak mi sie wydaje:) Pozdroo :)

Gość dedede
ale my nie jesteśmy parą.

Skoro nie jesteście parą a facet mówi że chce sie z Tobą ożenić to chyba coś z nim nie tak :P a po drugie skoro nie jesteście razem to chyba tymbardziej może sie widywać z koleżankami? Szczególnie że nie traktujesz go serio...

Gość dedede
Oczywiście że może, ale po co do mnie wygaduje takie rzeczy??

Bo jest kolejnym idiotą który myśli że jak powie dziewczynie że ją kocha ponad życie to wskoczy mu do łózka ;) daruj sobie go, to jakiś palant.

Gość mocna kawa z mlekiem
moze sobie zartuje a ty go zabardzo bierzesz na serio. ja czasem tez ta sobie zartuje z kolegami i w zartach mowimi do siebie: och kochanie,moje ty zlotko, ja sie chyba z toba ozenie:)) Ale to sa czyste zarty bo kazdy z nas jest zajety.

Gość dedede
ja go nie biorę na serio - naszczęście Traktuję to właśnie jak żarciki. Ale z drugiej strony powiedzmy nawet w żartach nie powiem do kogoś że go kocham - wiesz - może dlatego nie rozumiem do końca tego zachowania.