Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vesta

zamkneli wszystkie napisy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość annikk
durny karaj i chory ...fakt zle nie szalej czlowieku inne strony dzialaja wystarczy wpisac w google:) oto inteligentny rzad zamyka 1 strone a inne zostaja :D :D idioci skonczeni...ale dobrze dla nas:)

Gość tez mi problem
Uczta sie jezykow :)

Gość czupakabra
na kraj mozna sobie popierdolić ale fakty są takie,że zamknięcie serwisów z napisami to głównie działalność polskiego dystrybutora czyli Gutek filmu...to oni wniesli pozew a wcześniej juz grozili ,że takie kroki poczynią...reszta ruszyła lawinowo. Nasze władze oprócz tego ,że wykonywałyt powierzone im zadania jakoś specjalnei nie przycyzniły się do powstałej akcji...

Gość annikk
napisy.qwe.pl/do/filmu/ nooo dobrze...jest malo rozowo:/ na dobra sprawe to jedyna dzialajaca strona :o :o :o dlaczego nic z tym nie robimy??? z tym chorym krajem??? poczytajcie sobie ostatnia ksiazke Atwood margaret " opowiesc podrecznej" przerazajace bo niebezpiecznie podobne do tego co sie moze tu stac nie smiejcie sie w latach 30 dyplomaci krajow zach. z lekcewazeniem patrzyli na wyczyny hitlera, nikt nie wierzyl ze to bedzie cos powarznego a przeciez juz wtedy tworzono getta w niemchech itp. hitler sie wcale nie kryl, tych co przewidywali koszmar wysmiewano bo pzreciez" w cywilizowanych krajach takie rzeczy nie maja prawa sie zdarzyc>>>" wszyscy wiemy jak sie skonczylo!!!

Gość Szukam Wielbiciela
nie dramatyzuj...jeszcze kilka dobrych stron dziala :P

Gość Szukam Wielbiciela
najlepsze co mozesz zrobic to wejsc na jakies forum dot filmow nooo i ogolnie p2p tam jest tego od groma

moze nie wszystko jarze ale co to jest p2p?

Gość Szukam Wielbiciela
wpisz poprostu w google forum+film....i szukaj :D moge ci zapodac jeden adres, tam poszukaj a jak nie znajdziesz do jakiegos filmu to szukaj dalej aaa czesto trzeba sie zalogowac na niektorych forach zeby moc je przegladac tu masz jednego linka: http://peb.pl/

Gość Szukam Wielbiciela
http://hatak.pl/ znalazlam cos fajnego odnosnie zamkniecia serwisow z napisami...wpawdzie nie znajdziesz tu napisow ale ja sie usimialam :D

Gość A ja wyjechałam z Kwaśniewskie
go i nie najedżacie na mochery czy PIS, bo raz to nie oni zbudowali ten pazerny system panstwa tylko go przejeli, a dwa to Polacy a nie kto inny ich wybrał. Mamy pazerne panstwo, ja to wiedziałam od dawna, dlatego już za Kawsniewskiego wyjechałam, jak tylko otworzyły sie granice UE dla nas, ale i tak pazerne panstwo próbuje wyciagać swoje macki za mną, bo mieszkam i pracuje w W.Brytanii i coś próbują z każdej strony straszyc znajomi moją rodzine w Polsce, że pójde siedziec, że nie płace podatków od zarobków w UK. Nie podaje adresu nawet swojej rodzinie, bo sasiedzi moze zakablują, zawistne świnie... PAZERNOSC , PAZEDNOŚĆ, PODATKI PŁAC , DAWAJ SIE POTULNIE KOPAĆ W TYŁEK, CWANIAKI, ZŁODZIEJE, KOMUCHY TYPU kWACH I mILLER MAJA SZACUNEK RAZEM Z TĄ MALOWANKĄ OLEŃKĄ. tAAA PIĘKNA Z NIEJ BYŁA 1 DAMA, A TERAZ MAMY BRZYDKĄ 1 DAMĘ, NIECH WRÓCI OLEŃKA A NAJLEPIEJ JEJ " UTALENTOWANA " CÓRCIA I ZAŁÓZMY MONARCHIE KWAŚNIEWSKICH. Dopiero Polacy będa niewolnikami we własnym kraju. Dopóki będziecie siedzieć cicho, płacząc po katach dopóty zawsze tak w Polsce będzie. Pazerność, kopanie w dupe słabszych, mniej zaradnych. Napisy sa potrzebne osobom, które nie słyszą, a kazdy wie, że one mają albo małe zarobki, albo zyją tylko z renty, więc nie stać ich na wykup orginalnych. Ale co tam zedrzeć z wszystkich, skurwysyny pazerne. Ważne że oni dupe napchają, tylko niech sie potem nie dziwią jak któregoś dnia, żadne mury ochronne i ochroniarze im nie pomogą, jak głodni, wynędzniali ludzie zaczną wkońcu łączyć się w bandy i ich zabijać, gdy zobacza ich z hamburgerem. Bo tak to jest nie chcesz sie podzielić odrobiną, po pewnym czasie nie będziesz mieć nic.