Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala_wsza

Odpowiedni tusz do rzęs

Polecane posty

No więc chodzi mi o jakiś fajny tusz do rzęs. Tyle już wypróbowałam i nic. Mam krótkie rzęsy i dosyć gęste. Większość tuszy zamiast wydłużyć czy podkręcić zwyczajnie je skleja :/ Może poleci mi któraś z Pań coś przetestowanego i dobrego. Z góry dziękuję.

też mam ten problem :O teraz jade na maybelline ale tez skleja - jedyny ratunek to grzebyczek do rozczesywania :O nie polecam avon ani oriflame - strasznie mi się rozmazywał

Gość tak se myślę że
miałam podobny problem i rozwiazał to tusz do rzęs Max factor w złotej szacie z żelową szczoteczką :-)Polecam

Gość Pallinea
Mnie też matka natura nie obdarzyła rewelacyjnymi rzęsami, ale nabyłam sobie swego czasu całkiem niegłupi tusz rimmela (magnif'eyes), który dobrze podłuża i rozdziela rzęsy a tym samym ładnie podkreśla oko. Z tego co mi mignęło ostatnio na autobusie, to jest teraz jakaś promocja cenowa, więc można zaszaleć i przetestować, gdybyś miała taką ochotę.

Gość taka ja123
ja polecam maybelline Volum Express dla mnie jest bardzo dobry fajnie podkreca i cena przystepna ok20 zł! a z drozszych to jest jeden taki super z Max Factor w złotym opakowaniu cena ok50 zł:(

Gość Saxofonistka
Z Avonu jest jeden dobry, chyba "Pełnia rzes" z taka dzika szczoteczka, w promocji nawet za 13 zeta! Poleam ;p jak cos mozesz oddac, no nie!!

Gość Zitula
Ja z wydłużających to mam rimmelowy magnif'eye. Ma interesującą plastikową szczoteczkę, która serio daje dobre rezultaty przy takich jak masze rzęsy ( krótkie acz gęste). Ja go kupiłam 3 tygodnie temu w promocyjnej cenie ( jeszcze dwa były w niższych cechach) i polecić go mogę.

Gość kakka
Co do sklejania, tusz należy podsuszyć, po prostu. Najnowszy wietrzę od 3 dni i dalej lekko skleja. Ale za kolejne 2 dni uzyska właściwą konsystencję. To jest najlepsza metoda na niesklejający tusz. Świeży skleja KAZDY.