Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmarudaa

leszek zabójca

Polecane posty

nooo ;) zawsze to raźniej we dwoje ;) jak minął dzień ? mam nadzieje że lepiej niż mi :P zabójczo beznadziejny dzień... no ale jak w każdej bajce - dobro zwyciężyło :)

Gość gdzie jest lesio
nawet nie najgorzej chodziłam cały dzień zaspana, a teraz mi się odechciało;) widać Twoje towarzystwo tak na mnie działa:P:D

hmm... no to nie dobrze ;) ja wstałem o świcie - czytaj o 8 :D no i cały dzień chodziłem nakręcony aż wreszcie wieczorkiem padłem... ;) hmm... może trzeba zmienić towarzystwo ? :D lesiowy klymat Ci nie służy :P

Gość gdzie jest lesio
wyganiasz mnie😭 niedobry😭 takich rzeczy fanklubowi się nie robi😭

Gość gdzie jest lesio
no skoro tak to już idę:classic_cool: a właśnie że lesiowe towarzystwo mi służy spać nie powinnam, bo trochę jeszcze nauki przede mną a w międzyczasie będę tu zaglądać;) nie ma to jak relaks w odpowiednim towarzystwie;):D

Gość gdzie jest lesio
gdzieś Ty się uchował...normalnie facet idealny;) jednak miałam dobre przeczucia wpisując się do Twojego fanklubu:D masaż bardzo chętnie;):P tylko nie wiem, jak będę mogła się odwdzięczyć;) a czego się uczę nie zdradzę, bo jeszcze byś zaczął mnie przepytywać i by wyszło, że nic jeszcze nie umiem:P:D

wiesz... wystarczy że jesteś to już jest wystarczająca zapłata ;) nooo powiedz czego się uczysz ;) może pomogę...

Gość gdzie jest lesio
oczywiście że nie zdradzę;) powiem tylko, że to już sama końcówka, więc staram się pozostawić po sobie dobre wrazenie:classic_cool: o ile to w ogóle możliwe:P

hmmm coś za bardzo tajemnicza jesteś dziecino :P nie ma sie czego bać... lesio nie zdradzi nikomu ;) ciekawe jak ja jutro do pracy wstane ? hmm... no i mam od 8 do 19 ;/ 15 kaw i dam rade :D

Gość gdzie jest lesio
lesia nie podejrzewam [chociaż może powinnam:P] ale na tym forum ściany mają uszy, więc ostrożności nigdy za wiele:P ja zaczynam jutro o tej samej godzinie jakoś damy radę;) tyle, że ja bez tych 15 kaw:P:D

czyli od samego rana wspieramy sie wzajemnie ? ;) hmm.. nie lubisz kawy ? buuu kawa jest pyyyyyyyszna !!!!! uszy uszami ale coś o sobioe możesz napisać :P boooo wykluczę z klubu :P ps w sumie nie mam nic tu do gadania do to klub naszej marudki wspaniałej ;)

Gość gdzie jest lesio
bardzo lubię kawę, ale tylko dobrą czyli: zero rozpuszczalnej:P a nie piję za często, bo podobno zęby się brzydkie robią od za częstego picia:P skoro już mam pisać o sobie, to na razie tylko tyle, że mam ładne zęby;):D coś nam dziś marudka nie marudzi:o

nie no jak kawa to tylko fusiasta !!!! ja rozpuszczalnych i capuczinóf to nie uznaje ;) ok zanotowałem - ładne zęby :D po babci tak ??? marudka rano się odezwała i tyle na dziś, coś szefowa sie opuszcza !!!!

Gość gdzie jest lesio
ja za nią nadrabiam:classic_cool: i coś stańczyka dziś nie było na forum [przynajmniej ja nie widziałam:o] nie wiem, czy to po babci, ale mam ponoć zabójczy uśmiech:P:D doceniasz już chyba, że tak tu się obnażam;):D?

nie no jestem pełen podziwu !!!!!!!!! ale wiesz... apetyt rośnie w miarę jedzenia... więc chce więcej !!! :D stańczyk był i tak mi sie wydaje że chyba jest teraz ;) ma gość w sobie to coś ;) tylko pozazdrościć jak babeczki za nim szaleją... mmm...

Gość gdzie jest lesio
..napisał taki, za którym niby nie szaleją;):P fankluby Ci zakładają i topiki a Tobie jeszcze mało:P:D hm...od razu wiedziałam, że trzeba rozsądnie dozować informacje;):D

Gość gdzie jest lesio
wygląda na to, że i ja będę musiała iść...przez Ciebie:P zatem zabójczo pięknych znów lesiu;)🖐️

witajcie, a szczególnie ty Leszku hihi:)) jak tam mam nadzieje ze nie masz dzisiaj pecha?:) ja wczoraj nie zajrzałam na forum bo piłam... :P a dzisiaj lecze kaca:P pozdrawiam wszystkich milego dnia

oszzzzz Ty marudo :P piłaś beze mnie :P no to dobrze Ci tak że teraz masz kaca ;) dziś hmm.. jak na razie nic mi sie nie zepsuło... tak trzymać no ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ;)

dobrze mi tak?? :> ooo TY ;P jak chcesz to mozemy umówić się na drinka :P

;) jak to czekała, Ty jako przedstawicielka płci pięknej powinnas się spóźnić co najmniej 15 minut ;) co dziś porabiałaś marudko ?

wiesz w sumie masz racje:) ja sie czesto spozniam;/ i kazdy musi na mnie czekać;/ ech a dzisiaj nic takiego ciekawego nie robilam, teraz pisze prace na kompei ale w ogole mi nie idzie, ledwo co widz ena oczy, spac mi sie chce .. ;] i mam problemy zeby sklecić zdanie:P a Ty co tam porabiales?:P

wiesz w sumie masz racje:) ja sie czesto spozniam;/ i kazdy musi na mnie czekać;/ ech a dzisiaj nic takiego ciekawego nie robilam, teraz pisze prace na kompei ale w ogole mi nie idzie, ledwo co widz ena oczy, spac mi sie chce .. ;] i mam problemy zeby sklecić zdanie:P a Ty co tam porabiales?:P

oj przepraszam, zlosliwosc rzeczy martwych:P dzisiaj widze wszystko przeciwko mnie :P