Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmarudaa

leszek zabójca

Polecane posty

widzisz moje towarzystwo Ci się udziela ;) a to dopiero początki ;) ja cieżko pracowałem żeby kiedyś w przyszłości Tobie było lepiej :D:D

hihi:P a czemu masz taki pseudonim? chodzi mi konkretnie o zabójce:P

Gość Ieszek zabójca
zabiłem człowieka w obronie własnej :classic_cool:

mmm... to moja słodka tajemnica ;) wszyscy mają tutaj tajemnice mam i ja :D ufff ale parno... normalnie ciężko wytrzymać, może na basen pójdziemy ?

słodka powiadasz:) Hehe :) no rzeczywiscie, strasznie jest, nie ma czym oddychac:P ale niestety bede musiala Ci odmówić, bo nie umiem pływać, zreszta nie lubei wody, boje sie jej.

no nie znowu kosz ja już tego nie zdzierżę :D wiesz... zawsze możesz sie poduczyć w moim przemiłym towarzystwie

ee juz wiele osob mnie uczylo pływać no i nici z tego :P ale mysle ze z checia bym sie mogla popatrzec na Ciebie jak plywasz :P i przy okazji ocenic Twoje ciałko:P No nic ja niestety musze isc od kompa:) POZDRAWIAM CIEPLUTKO PAPA:)

no co tak wczesniej młoda godzina:) Leszku zaskakujesz mnie hehe:) no ale nic papa:)

Gość zakonnica........
lesiu>> a co Ty dziś tak wcześnie😭 przez Ciebie będę musiała się uczyć nie daruję Ci tej nocy:P stańczyk🖐️gdzie byłeś, kiedy Cię nie było;)? maruda>> jak tam kacyk, pijaczko;)?

zakonnico hehe ano kacyk był, na szczescie juz jest ok ;-) a Ty co uczyc sie bedziesz:> ? :P :) czy rozmawiać na gadu ze stanczykiem?:)

Gość zakonnica........
marudko>> trochę już pogadaliśmy, a teraz wracam do nauki w zasadzie to chciałam się tylko pokazać;):D lesiu>> przeczytałam, co napisałeś na innym topicku o swoim fanklubie i tego Ci nie zapomnę:P:P dobranoc🖐️

Gość zakonnica........
maruda>> przeczytaj sobie tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3475305 nawet topik jej założył i nas na nim obgadywał😭😭😭 tego już nie zapomnę. jeszcze wkleję cytat dla ścisłości: 20:56 Karandash ale kto komu?? Ps. jak tam Twoj fanclub?? 20:59 leszek zabójca hmmm wiesz... yyy chwilowo mamy przerwę zresztą ja tam nie pasowałem i co Ty na to:o? zdradza nas z kimś innym i to jeszcze jawnie:P p.s. nie nazywajcie mnie oszustką teraz już naprawdę mnie nie ma...idem siem uczyc;) nara🖐️

o prosze prosze... człowiek chce być miły ...a tu taką nagrode dostaje :( Faceci to świnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P no nic zakonnico miłej nauki :) Dobranoc

ej ej... tylko nie ze świniami do mnie ok ?! ;) marudko Ty zrobiłaś przyjemność mi topicem swym, a ja zrobiłem to samo koleżance :) więc w czym problem :) dla mnie to siakaś nowość że dla mnie ktoś coś robi :) dlatego napisałem że tu nie pasuje ;) ps nie nazwałbym tego obgadywaniem ;) pa

ej maruuudy;) Wiecie co. Przeciez speszyl byl tylko tworem na zarty :classic_cool: Stanczyk nie chcial mi zalozyc, wiec leszek sie zlitowal:P A tu od swin zostal powyzywany. dziewczyny no!!!;)

ech leszku nie widze problemu w tym ze zrobiles topic dla koleżanki, to jest na pewno bardzo miłe.. ale chodzi mi o ze twierdzisz e nie pasujesz tutaj... takze to ja nie wiem o co chodzi. Nie przyznajesz sie do swojego topicu ?:P a może sie z niego nabijasz?:P