Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmarudaa

leszek zabójca

Polecane posty

jakbym się nie przyznawał to nie było by tu ani jednego wpisu ;) a nabijać się z tak poważnych rzeczy też nie zamierzam ;) ehh dziewczęta co ja z wami mam... :P

Gość zakonnica........
dokładnie to, na co zasłużyłeś lesiu:P;) dalej się uczę i focham, zatem dziś mnie tu za dużo nie będzie:P pewnie odetchniesz z ulgą;)

ok, ja przyjmuje przeprosiny:) i mam nadzieje ze dotrzymasz slowa:) :P

Gość zakonnica........
maruda>> niestety, uczę się:o nie chcem, ale muszem😭, zatem nie będę Ci już przeszkadzać w podrywaniu Tony'ego:P Tony>> wybaczam, ale znikam:o obowiązki wzywają dzisiejszy egzam chyba do przodu, ale jeszcze sporo przede mną😭 bawcie się dobrze🖐️

I leszek mi juz nie chce speszyla podnosic, buuuuu :P ;) Zalozyl i porzucil!!:( ;):D

jestem jestem... ale jakoś nie mam dziś nastroju ;) zmęczenie materiału... ;) potrzebny masaż !!!!! i siakieś winko bo świeczkę mam :P

Gość masaż czego
? materiału? ;)

zeby nie bylo ze zapomnialam o tym topiku :) Leszku pozdrawiam :)

oj rzeczywiscie gorąco :) hihi a dzien no coż - obiajanie się i tyle :P zrobiłam pranie, posprzatam troche i próbowałam sie opalac:) a Ty co pracusiu powiesz

miałem pracowity dzień... a tak mi się nie chciało robić że hej !!! Później byłem z wizytą u kumpla bo kupił sobie autko i tak zleciał kolejny dzień z życia leszka zabójcy ;)

nie no nie ma takij opcji ;) leszek to nudny człek który czeka na księżniczkę swą ;) taki szary człowieczek... ;)