Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulla26

jak schudnąć?

Polecane posty

stosowałyście jakieś tabletki na odchudzanie?? Słyszałam o magic kaps i bio cla z zieloną herbatą, nie wiem co wybrac. Macie jakieś doświadczenia?? doradzcie

łatwo powiedzieć :) w zasadzie w ciągu dnia jem minimalnie ale za to obiad dopiero ok 18, bo tak mąż wraca z pracy i wtedy jemy razem, a wiadomo, że jedzenie na wieczór najbardziej daje się we znaki :)

Gość dusia57
Polecam zielona herbatke,spacery i basen.Przez rok schudlam 20 kg.

ja stosuje diete kopenhaska, nie biore zadnych tabletek odchudzajacych, gdyż nie jestem za tabletkami. Kupiłam sobie herbatki system slim coś tam te co reklamują w tv, ale teraz ich nie pije. Trzeba poprostu ograniczyć jedzenie :) życzę powodzenia :)

nulla, ja stosowałam wiele \"cudownych\" specyfików... oczywiscie wszystko o d u p ę rozbić. Na wlasnym przykładzie wiem, że nie ma to jak silna wola, której ja niestety nie posiadam ;-) Ale jest przecież wiele diet, na pewno jakaś Ci spasuje. Ja nie mam czasu na diety, bo mam zbyt wiele obowiązków poza pracą i nei mam czasu na przygotowywanie posiłków, ale już sobie obiecałam, że od czerwca (wtedy jedno zajęcie mi odpadnie ;-) ) biorę się za siebie. Teraz już zapisałam się na stepa... Jestem pewna, że Ty jednak silną wolę posiadasz i uda Ci się zrzucić zbędne kilogramy :-)

a dużo tej herbaty piłaś, bo jak pije jedną dziennie, ale to chyb azdecydowanie za mało

dodam tylko, ze diete kopenhaska traktuje jako wstęp do dalszej długoterminowej diety :) żamierzam zrzucić jakieś 15-20 kg. Diete planuje przez kilka miesiecy. Dodatkowo zapisałam sie na fitness 2razy w tyg

silnej woli troszeczke posiadam :) ale niewiele, zmuszam sie codziennie do robienia brzuszków i ćwicze troche na steperze, jednak chcaiłąbym wspomóc się jakimiś tabletkami, bo efekty widzę mizerne :)

nie jestem i nie byłam w ciazy ale schudłam stosujac diete 100cal, czyli poprostu mniej jest mozna jest wszystko w odpowiednich proporcjach, no i oczywiscie cwiczyc,....co z tego ze schudniesz jak skóra ci zostanie

no chciałabym zrzucić jakies 7 -10 kg ważę 66kg przy wzroście 164 cm

Gość dusia57
Basiu,to nie takie trudne.Czasami dostaniesz kopa od losu i musisz sie pozbierac do kupy i pokazac,ze tez masz figurke!!! polecam roznego rodzaju salatki (warzywek pod dostatkiem) i ananasy-swietnie dzialaja na przemianke

biore tabl CIDREX ... z octem jabłkowym firmy VENATA, ma 60tab stosuje sie 1-2 razy dziennie przed dowolnym posiłkiem popijajac duza il wody. ogranicza łaknienie, dodatkowo biore cyk i magnez, wiadomo dieta wypłukuje z orgaznizmu magnez, a cykn powoduje zmniejszenie łaknienia na słodkosci, nie tylko słodycze ..skacz na skakance jak ci sie nie chce cwiczyc ...obiad po 18.oo mozesz zapomniec ze scudniesz, to niedozwolone, jeszcze moze 2 dania, o tego na 2gie ziemniaki kotlet czy inne mieso....

tak przed kopenhaska (dzisiaj 3 dzień) tez stosowałam diete, tylko 2 tyg) jadlam dużo warzyw i owoców- właściwie to tylko to :) i do tego kromeczke chleba czarnego na śniadanie. nie wiem jak mogłam dopuscić sie do takiej nadwagi... :) chce być szczupła i nic tego nie zmieni :)

kipenhaska to nie dieta ale katorga kto normalnie moze funkocjonowac przy 600cal dziennie, bez grama chleba, a potem wieczorem napawa cie głód i pozerasz nawet suchy chleb, do tego jestes zmeczona, boli cie głowa, zle sie czujesz ciagle jestes głodna, ....zrzucisz 10 kg przez 2 tyg nie jedzac prawie nic, ale co potem kg zróca ze zdwojona siłą...nie na tym rzecz polega, dieta winna byc planowana z rozmysłem, taka jak 1000, czy 12000cla to dieta ktora zmienia nam styl zycia, na lata, na diecie powinno sie chudnac systematycznie przez okres kilku do kilkunastu miesiecy, a nie ze zrzucimy kilka kg przez miesiac i potem powracamy do dawnego stylu zycia...bezsens kompletny

ja waze 67kg mam 167 i wygladam bardzo dobrze wcale nie narzekam ale stosuje diete zyby nie przytyc i cwicze dla siebie i lepszejgo wygladu ciała, to widac jak sie cwiczy callanetics, czy brzuszki

dotta każdy stosuje diete jaka chce :) ja sie nie czuje źle po kopenhaskiej, co wiecej widze juz efekty :) jak ktoś zamierza od razu po skonczeniu rzucic sie na zarcie to wiadomo, że przytyje. a tak nie zamierzam. Planuje diete na długie miesiące, a kopenhaska traktuje jako oczyszczenie, ustabilizowanie i odzwyczajenie od podjadanie :)

barbara22 jak sie czujesz po kopenhaskiej,?????????? nikomu nie radze jej stosowac, zobaczysz ze kg ci wróca, mozna ja tylko stosowac przez 13 dni a kolejna po 2 czy nawet 3 latach...

no niestety nie każdy ma możliwość zjęść obiad o godzinie 14 , taki mam tryb życia i nic na to nie poradzę, przychodzę z pracy, szybko coś gotuję, żeby zjęść na ciepło i akurat wraca mąż i jemy razem. Gdyby ktoś mi gotował to jadłabym po powrocie z pracy

no właśnie narazie czuje sie swietnie, nie wiem czy pojscie na fitnesik dzisiaj todobry pomysl, boje sie, ze moge sie źle poczuć etc ale postanowilam, ze pojde, a jak zaczne sie źle czuć to wyjde :) nie czuje głodu, jesli o to chodzi :) tez czytalam, że u wielu osób kg wracaja, ale sa tez pozytywne opinie :) najlepiej przekonać sie na własnej skurze, w koncu kazda z nas jest inna :)

nulla doskonale cie rozumie, bo my tez tak jedlismy obiad, z tym, ze późno spać chodzilismy. Teraz ja jem wcześniej, a męzulkowi i tak robie osobno wiec je nadal tak późno. Ja jem ostatni posiłek góra o 18.10

no ja niestety chodze spać dość wcześnie, bo odziennie wstaje o 5.30, ale moja nadzieja w tym, że zbliżają się różnego rodzaju owoce, i te obiady chociaż troszkę bedą zastąpione arbuzami i truskawkami :)