Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulla26

jak schudnąć?

Polecane posty

niestety ale kazdy musi sie przekonac na wlasnej skorze ze wszystkie diety predzej czy pozniej okazuja sie o kant tylka...Owszem efekty sa -nawet bardzo spektakurlarne..tylko co z tego jak cale zycie przecierz czlowiek nie jest w stanie byc na diecie i jakby nie bylo wycieczac tym swojego organizmu( bo nie ma sie co czarowac ale kazda dieta zubaza nasz organizm ) a jak sie tylko wroci do w miare normalnego odzywiania to organizm jak ta gabka chlonie....Wiem to wszystko z doswiadczen mojego M ktory na diecie jest wciaz...Ale zmadrzal od pewnego czasu.Poprosru chodzi codzien wieczorem na 1,5 godz spacer i 2 razy w tyg. na basen .efekt jest taki sam jak byl na diecie a o ile zdrowiej..... nie dalej jak wczoraj bylismy na zabiegu inseminacji i rozmawialam z lekarzem wlasnie o ruchu.bo sama cwicze fitness..i powiedzial mi ze chyba nigdzie tak jak u nas nie pokutuje taki mit ze zmeczyc sie to jest niedobrze,niehigienicznie.Ze tyle mam zwalnia swoje corki z zajec WF a potem co??? no wlasnie problemy ze skokami prolaktyny..naprzyklad.No ale jak ktos cale zycie unikal wysilku fizycznego to np. jak nagle sie za niego zabiera to jest to szok dla niego.. Dlatego tyle sie mowi o dietach a jakos tylko jedna Intima wspomniala o ruchu... Smutne to.. a potem sie wszyscy dziwia ze pokolenia coraz slabsze...

ja stosowałam dietę kapuścianą, i rzeczywiście za pierwszym razem schudłam podczastygodnia 4 kg, jednak następnym razem juz ttylko 2. Ale męki przechodziłam straszne. nie wiem czy dam rade przeżyć kolejną dietę

wiadomo, że najlepsze efekty można osiągnąć ćwicząc, tylko częśto jest ta, że jak przyjde z pracy, nim zrobie obiad to ostatnią rzeczą n jaką mam ochotę są ćwiczenia. No ale staram się i się mobilizuję :)

a co myslicie o tabletkach wspomagających odchudzanie jak np bio cla z zieloną herbatą, stosowałyście może??

ja też kiedyśtestowałam kapuścianą i efekty były. Przy kopenhaskiej też myślałam, że nie dam rady, bo nie potrafie sie dostosować do planu, ale zaskoczyłam siebie samą :) pocieszam sie tym, że za 11 dni będe lżejsza o 4 kg. bardzo mnie to motywuje :)

Gość lidia33
Ja brałam tabletki Meridia-są dobre. Tyle,że są na recepte i są dość drogie(opakowanie ok.80zł-starcza na miesiąc).Ale podczas brania starałam się ogroniczyć jedzenie robiłam brzuszki i skakałam na skakance-są rezultaty!