Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze że jesteś

Grubsze dziewczyny są fajne...

Polecane posty

Gość dobrze że jesteś

jako przyjaciółki, zawsze pocieszą gdy pokłóce się z dziewczyną , zawsze powiedzą coś o charakterze danej dziewczyny , i zawsze mają jakieś fajne łakocie w domu :).... dobrze mieć taką przyjaciółke

Gość o żesz ty
wyżeraczu cudzych łakoci!

:D ja też mam grubszą przyjaciółkę tak wesołej i pociesznej osoby można ze świecą szukać a jak fajjowo się do niej tulić :classic_cool: 🖐️

Gość sritnej
Są łagodniejsze od tych wiecznie glodnych,wychudzonych i rozdraznionych szkieletorów...:p

tak samo jest z facetami, grubsi faceci sa fajniejsi od tych chudych patykow, precz z patykam, wszyscy badzmy grubi i fajni!

Gość sritnej
to ja chcę grubego faceta,precz ze szkieletorami,precz z mają dietą,nie chcę rozmiaru 38,chcę 52!!!!!!!😍

dobrze mowicie, przeciez wiadomo nie od dzis, ze grubsze maja lepszy charakter, ze jak ktos ma dlugi nos to czesto klamie, ze jak ktos ma blond wlosy to jest glupi, jak ktos ma niebieskie oczy to jest egoista, a jak ktos ma wlosy na plecach to jest wilkolakiem!

Gość dowcipny dyzio
jak ktoś ma zrośnięte brwi to jest wilkołakiem! a jak ma podwójne rzędy zębów to zostanie zmorą :o

no tak tak..nie zapominajmy, ze jak ktos ma maly palec u nogi wiekszy od pozostalych to ma sklonnosci sadystyczne, a jak ktos m adluga szyje t znaczy, ze w poprzednim wcieleniu byl labedziem,albo zyrafa

Gość Klara85
Ja jestem dosyć pulchną osobą(nosze rozmiar 42 ) ale nigdy mi to nie przeszkadzało, na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej nie narzekam a za moim chłopakiem oglądają sie laseczki z rozmiarem 34 :)

Gość no i co sie chwalisz
? faceta masz na pokaz?

Gość kapiszon chyba masz problem
z czytanie ze zrozumieniem :O, autor nie pisze ze są fajniejsze od chudych, tylko że są fajne, a przecież wiadomo że tutaj nie będzie się wyszukiwać pojedynczych przypaków że tak nie jest, aby obalić tą śmieszną tezę, bą bywają fajne i jak ktoś taką zna, to niech pisze. ty probujesz na siłę iść pod prąd :D a marnie ci to wychodzi :D.

a ty masz za to probem z przekazywaniem wlasnych mysli, najpierw piszesz, ze nikt nie bedzie wyszukiwal pojedynczych przypadkow, o tym ze tak nie jest..ale za to kazesz wyszukiwac pojedyncze przypadki, ze tak jest ale jesli 5 osob napisze, ze zna takie grubsze ktore sa fajne i przez to podniesie sie twoja samoocena to trzymam kcuki, zeby tak sie stalo:)