Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadowitych niechcemy tu

mam 78 lat pierwszy raz wychodze za mąż. Coz welonem?

Polecane posty

Gość jadowitych niechcemy tu

Otóz pytanie do was pannice.Skoro mówicie ze do slubu moze iśc ta z brzuchem i ta co ma dzieciaka to cxy stara baba tez moze iśc w welonie? Otóż moze. Moze iśc i ta z brzuchem i z dzieciakiem i stara babka z laską. jasne ze tak.kwestia tylko smieszności.Pomijam tradycje i zasady bo to tez druga sprawa. Jest tradycja - bezdzietne idą w welonie, te mające dziecki bez welona.No a taka staruszka panna z krwi i kości jakby nie patrzec tradycja to tradycja- wkładac welon.Tu tez nasuwa się problem smieszności . Nic innego jak smiesznośc. Zakładajcie dzieciate welony ale się ośmieszycie.Nie róbcie na siłe z siebie tych bezdzietnych. Luzik

Gość i do czego ma służyć
ten topik heheheh.Skoro mamy patrzeć na to czy wypada czy nie oraz na jakieś inne aspekty to zapomniałaś dodać że do ślubu prawie żadna z nas nie powinna iśc w bieli bo się ośmieszy.Przecieć biel to czystośc a jakoś Tych dziewic jak na lekarstwo :P

Gość a co to są . ..... .
dziecki ? :o

Gość Siwaaaa
jejkus wiekszosc z osob ma takie staromodne podejscie do tego wszytskiego... dawno temu juz przepadl stereotyp wychodzenia za maz w danych kolorach. ja uwazamze kazda z kobiet ktora chce ma do tego prawo.. to jej dzien a nie jakis plotkar ktorym cos sie nie podsoba

zawsze znajdą sie koscienice i niby to one dziewice i takie swiete że w bieli :D te czasy już dawno mineły i każda kobieta w dniu slubu ubiera sie jak chce i mi to nie przeszkadza slub to jest moj dzien i chce sie ubrac tak jak mi to odpoiada a nie wg opini kosielnych plotkar

Gość
:D

Gość caitiri
A, szanowna autorko topiku, dla kogo to będzie śmieszne i kto się będzie śmiał, co? Bo dla mnie to śmieszne nie jest i nie będę się śmiała z kogoś, kto nie wstydzi się tego, co w życiu go spotkało i nie zamiaru się samooskarżać, a już na pewno nie kalać się na oczach wszystkich. Prawda jest taka, że to ci wszyscy, dla których taka kobieta jest pośmiewiskiem, sami są śmieszni. I - przepraszam za generalizowanie, ale w większości są to zgorzkniałe osoby, które nigdy nie zaznały szczęścia przy drugiej osobie i najbardziej im zależy na pozorach: szczęścia, dobroci, miłości. Zadowalają się półśrodkami, a jak widzą kogoś, kto naprawdę znalazł szczęście, to pękają z zazdrości i nie potrafią znieść tego widoku, bo wiedzą, że sami tego nie doświadczyli. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Jak ci tak bardzo zależy na tym, co się mówi i myśli o innych, to znaczy, że sama nie masz życia, które by cię pochłaniało w całości, które by cię satysfakcjonowało. A tak w ogóle to zastanów się, czym - jeśli nie pośmiewiskiem jesteś - tak usilnie starając się wmawiać ludziom, co mogą, a czego nie, co wypada, a co nie.