Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Towarzysz Wołodia

Czy reaktywować PZPR ?

Polecane posty

Gość Towarzysz Wołodia

CHciałembym uzyskać waszą opinie czy należy reaktywować PZPR i przywrócić lenina ilicza na placu centralnym w nowej hucie (Kraków) ? Pozdrawiam czerwonych pająków i czerwone świnie odsunięte od koryta.Z marksistowskim pozdrowieniem " My tu k..a jeszcze wrócimy.

Gość powiem
nie

Gość wielu towarzyszy by się
zapisało :classic_cool:🖐️

Gość powiem
na szczęście nie ma ich wielu hahahah...

Gość Towarzysz Wołodia
Zarpraszam szerszeb grono towarzyszy do dyskusji Pozdrawiam znnanym hasłem

Gość Towarzysz Wołodia
Nie nie . Nie ten związek miałem na myśli. Chodziło mi o matkę organizację panów olka k. , Józka o. Leszka M, 9ten co woził teczkę z M. z KPZR) Z marksistowskim pozdrowieniem.

Gość Towarzyska Nadieżda
tak tak tak - po trzykroć tak :) Wołodia powinien stanąć na środku- a może Wołodii powinien stanąć na środku :O - priwiet

Gość olekcymbołek
Pewnie że jesze tu k.. wrócimy

Gość Bibas - Lulas.
zdecydowanie tak! to co ten Ziobro i dobro wyczynia to skandal. no niczego sie juz ukrasc nie da.

a ja jestem za reaktywacja, tylko wkleic tam najbardziej zapalczywych komunistow z nastawieniem na PELEN socjal i pelna izolacje od kosciola(choc moze to by az tak zle nie bylo ;P), kazdy etat panstwowy, etc. Wowczas doszloby do mordobicia, w ktorym ofiarami padliby ci, ktorym sie nalezy, czyli z jednej strony fanatyczni komunisci, z drugiej Kaczynscy, Jurek, Giertychowie, Bosak(choc ten glupi nie jest, jeno brak jego doswiadczenia zyciowego mnie powala) i im podobni :) Zeby bylo zabawniej, patrzac na czyny koalicji, walczyli by tylko o role kosciola, co do reszty, to sie w sumie zgadzaja :D Uhh, ponioslo mnie... jestem wysoko w chmurach... wyobrazic sobie ktoregos kaczynskiego krotszego o glowe :) Dobra, koniec fantazji, ide stanac przy oknie, wypatrywac chlopakow z ABW :)

Gość taaaaaaaaa
"no niczego sie juz ukrasc nie da. " no na prewno, napisów juz spilbrgowi nie skradniesz, żeby mu nie brakło na kolejną rezydencje.... ale jakbys tak był członkiem samoobrony, to spokojnie możesz gwiznąć kilka milionów unijnej dotacji :P tak tak tak reaktywacja!!! juz wszsto lepsze, od tego co jest

Gość tow Kaczusznik
lepiej reaktywować Porozumienie Centrum

Gość olekcymbołek
Po co reaktywować PC jak jest PO to także są towarzysze wywodzący się z PZPR lepiej tą organizację reaktywować a nie żeby tacy Kaczńscy zamykali i lustrowali zasłużonych towarzyszy.