Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachudzona laska

Dziewczyny jak do cholery mam przytyć w tyłku by był większy?

Polecane posty

Gość zachudzona laska

mam w jego obwodzie tylko 94 cm a na mój wzrost to bardzooo malusio:( mam 172 cm wzrost

Gość 24
tez mam maly tyleczek i sie ciesze bo ladniutki jest, po co ci szafa trzydzwiowa?

Gość jak to jak..
żreć żreć i jeszcze raz żreć. a no i absolutnie żadnego ruchu - zero - żeby się odkładało wszystko w tyłku - będziesz miała piękny płaski zad z cellulitem jak dzieru po meteorze :O fajosko.. niemożliwe żeby wszystkie laski były tak głupie.. tylko na kafe taki wysyp ostatnio mam nadzieję...

Gość zachudzona laska
sorki ale moja siostra ma duzy tylek a jest do tego szczupla cholernie i wysoka i ma wypiety strasznie i jędrny a nie cwiczy ani nic..wiec nie pieprz ze od jedzenia tylek staje sie plaski i duzy bo staje sie duzy i wypiety a to znaczy seksowny..

nie przytujesz w samym tyłku... muisz podnosić ciężary na pupę :) żeby mięsień ci się tram rozwinął :)

Gość jak to jak..
uważaj bo... :O takie rzeczy to tylko w erze.. bywasz na siłowni lub basenie? pewnie nie.. otóż od żarcia i siedzącego trybu życia kobiety nie maja tyłków tylko dupska - wielkie płaskie i z takim cellulitem ze aż obrzydzenie bierze.. i nie ma cudów - albo masz zajebisty tyłek od matki natury - albo nie - albo żresz i masz płaskie wilekie dupsko (wspomniania szafa 3drzwiowa) lub rzeźbisz pupę i jest jędrna i wypukła. niekótrzy tak mają z nautry - inni z ćwiczeń. nie z żarcia niestety

Gość młodaaaaaaaaaaaaaaaaa
idiotka czy co... przeciez Ty gruba jestes jak swinka sorki... ja mam w biodrach 85 i co mam powiedzieć :P

Gość JEZU SZOK
faktycznie chudzina z ciebie na dupie ale niestye nie kazda dziewczyna bedzie mieć taki zajefany tylek jak beyonce

Gość JEZU SZOK
a ty przede mna to moze i masz 85 ale w biodrach na kosciach biodrowych anie w obwodzie tylka kretynko.

Gość druga z małą dupą
:p no ja mam 85 w tyłku a nie żadnych kościach biodrówych do tego 60 w pasie i wyglada zajebiscie, nie jest wcale dupa płaska tylko jędrna i wysportowana, a do tego sprawiam wrazenie bardzo drobnej :)

Gość JEZU SZOK
jeslio masz 85 w tylku to masz mniej niz 160 cm wzrostu inaczej byc nie moze.

Gość druga z małą dupą
w ogóle 94 w biodrach to całkiem duza dupa jest widocznie brzydko zbudowana jestes - np płaski tyłek masz i tyle ale szeroki przeciez

Gość jak to jak..
one nie są jebnięte.. one są stale na diecie i dlatego wmawiają innym że są za chude.. ;)

mam 166 :P

Gość JEZU SZOK
nie boisz sie ze od abs ci tylek schudnie?niestety schudnie a ty i tak masz juz za chudy

Gość do JEZU SZOK
znowu jakas suka pisze pod pomarańczowym bo tylko tak sie moze wyrzyc za to ze jest idiotka i to ze 100 kilowym ciałem :o

Gość druga z małą dupą
mam 171 cm :) buehehehe, ale ty sie znasz na wymiarach, szok :D

Gość ja mam 170 cm
i w tyłki 93 cm i tez chciałabym miec tak 5 cm wiecej :)

Gość druga z małą dupą
no jesli porownywac sie z J. LO to wygladam jak chuchro , ale bardzo mnie to cieszy mysle, ze tłusta jestes i po prostu zazdroscisz chudym laskom i podajesz jakies wyimaginowane wymiary albo tez jakas lewo zbudowana jestes gdybys naprawde wiedziąła jak to wygląda, to nie pisałabys takich bzdur :D

ale ja nie jestem z tego powodu niezadowolona :) moze wy macie grube brzuszyska heh i efekt "kelpsydry" gdzies sie wtedy zaciera:P 94 to bardzo duzo w tylku... nigdy bym tyle nie chciala mic... mam maly biust i jestem drobnej budowy z taka dupa nie wyszlabym z domu:P

Gość jak to jak..
nie schudnie tylko się wyrzeźbi od ćwiczeń. tak własnie ma być - nie chcę mieć dupska jak J.Lo czy beyonce - tylko zgrabną pupę - jędrną i sprężystą i już po tych kilku tygodniach mam :)

Gość WOLOWW
a jakie to cwoczenia ?ile tygodni juz cwiczysz i jak czesto?powiedz cos wiecej

Gość jak to jak..
ćwiczę ponad miesiąc - codziennie 8 minut - ćwiczenia znalazłam na kafe, nie wiem czy jeszcze gdzieś są na serwrze.. jest topic o ćwiczeniach ABS na brzuch chyba i tam tez linki to tych ćwiczeń były. taki śmieszny facet wykonywał te ćwiczenia na filmiku:) poszukaj, nie mam tego na dysku, nauczyłąm się kolejności i robię już automatycznie:) rewleacja, choć pierszy tydzień nie mogłam chodzić - takie zakwasy - całe pośładki, uda, nawet łydki.. ale teraz tyłeczek - extra. poza tym fajnie spala się tłuszczyk na udach - choć u mnie go i tak było niewiele - ale teraz już mi się nic nie trzęsie ani nic :) skóra sprężycta i napięta, ale nóg staram się nie forsować - nie chcę zeby były widoczne mięśnie - bardzo mi się to nie podoba u kobiet..

Gość WOLOWW
no to gratulacje. a mozeszmi napisac ile wazysz ?tak z ciekawosci chce wiedziec czy jestes chuda czy gruba:)

Gość jak to jak..
oj niewiele:) 165cm/45kg. ogólnie filigranowa budowa - dlatego ćwiczę aby rozbudować trochę mięśnie i nabrać ciałka :)

Gość ja sie aż zdziwilam
Dziewczyno czy ty nie masz czasem anoreksjii?lepiej nie cwicz bo chudniesz od tych cwiczen własnie:( strasznie chudziutka jesteś:(jak vici beckham masz wymiary:(

dobrze,ze cwiczysz nie sluchaj glupot, mam prawie identyczne wymiary i tez chce zaczac cwiczyc wlasnie zeby rozbudowac miesnie a nie zeby schudnąc :P

Gość jak to jak..
nie jestem anorektyczką na pewno, zdziwiłybyście się ile można jedzenia zmagazynować w takim drobnym ciele jak moje:) szybka przemiana materii i tyle. no i ja nie wyglądam chudo - szczupło - normalnie. drobna jestem - taka budowa - przeważnie rozmiar xs. nie zero! mam pupę, biust, wcięcie w talii - tyle że nie rozmiar 42 jak zeta-jones, ale sporo mniej - proporcjonalnie. a cwiczę bo dzięki temu nabieram masy mięśniowej. i lepiej się czuję ćwicząc itd.

Gość co innego odstający tyłek
a co innego szerokie biodra więc zdecyduj się o co ci chodzi

Gość ja sie aż zdziwilam
ja tez chce duzy tylek wystajacy