Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka...była

szukam sposobu,by zabolało żonę....

Polecane posty

Gość kochanka...była

Byłam w związku z żonatym facetem...wiem,wiem...nie ma się czym szczycić,ale mam to gdzieś.Po trzech latach obietnic,ze bedziemy razem miałam już dość.Skończyłam walkę o niego.Tak naprawdę to ONA świadomie wygrała...wiedziała co jest grane i mimo tego,że wcale nie zależy jej na nim.Waliła wcześniej numery nie z tej planety,ale gdy poczuła się zagrożona...wygrała.Trudno! Pogodziłam się z tym już.Nie mogę jednak spokojnie spać.Chciałabym dać jej nauczkę...chciałabym,zeby cierpiała.Może ktos ma pomysł...może ktos to zrobił,albo cierpiał.Nie zrobi na mnie jednak wrażenia,gdy ktoś mi tu nawrzuca,obrazi...chodzi mi o pomysł.

Gość jagoda zielona
Zawsze bylesna dla żony jest wiadomość, że kochanka jest w ciąży. Ale pewnie teraz ciężko to załatwić :) Hmm ciężka sprawa.

spadaj stad szmato, jestes zywym gownem z cipa pomiedzy nogami, nikt sie toba nie interesujesz to nadstawiasz dupe zonatym jestes niedowartosciowanym gownem nara

Gość kochanka...była
Ciąża odpada...zbyt banalne.Dzięki

Gość jeszcze za mało bólu
przez ciebie miała?:O

Gość +ONA+
Faktycznie ciaza bylaby ok ale nie teraz...

Gość kochanka...była
Prawdziwy z ciebie facet:):):)Pewnie następny obiecujący.

Gość 544454
wont zboczona kuurwo!!!

Gość kochanka...była
Nikt cię tu nie zapraszał...i naucz się pisac:)

Gość daj spokój gość
jest nerwowy bo go kobieta puścila w tabe z nowszym modelelem teraz wypisuje, że wszystkie to dziwki i szmaty facet slaby psychicznie i cham musi sobie ulżyć w ten sposób innego najzwyczajniej nie zna

Gość A czemu nie mscic
sie na zdradliwym kochanku???

Gość 544454
jestes zwykla kuurwą zużytą przechodząco z rąk do rąk

Gość daj spokój gość
sory w trąbe mialo być :) znaczy sie rogi mu przyprawila :)

Gość kochanka...była
ta kwestia jest dopracowana...dostanie za swoje.

Gość przyjedz do gdanska m
jestes glupia mam nadzieje ze zona bedzie szybsza i cie w kopnie w pipkie lajdaczkie, zeby cie zabolala.

Gość 544454
BANSUJ D.Z.I.W.K.O

Gość kochanka...była
544.......nie z rąk do rąk....w jednych rękach byłam...i naprawdę twoje słowa nie zrobią na mnie wrażenia....jak taki jesteś mądry i świadomy podpisz się.Anonimowo działasz??? TCHÓRZ!

Gość +ONA+
Ale Wy sie ludzie wyrazacie!MASAKRA!Takich jak wy to powinno sie pozamykac i nauczyc elementarnych zasad kultury i wyslawiania sie!

Gość 544454
a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!! a teraz mlaskaj mi wora kurrwo!!

Gość elementarnych zasad kultury
powinno się uczyć takie szmaty jak autorka topiku.. sorry - wiedzieć ze zajęty i nadal z nim kręcić - dziwka i tyle. resocjalizować takie powinni. w odosobnieniu

Gość eeeeej sorrry
nie znam sytuacji i nie chce Cie oskarżać, ale moim zdaniem robisz błąd chcąc mścić się na żonie- prawda jest taka że to jej mąż i miała o niego prawo walczyć, nawet jeśli wcześniej jej na nim nie zależało. Jeśli już koniecznie chcesz się mścić to zajmij się byłym kochankiem- to przecież on Cie oszukiwał i zwodził. Zresztą faceta łatwiej jest zranić :-p

Gość +ONA+
Ok ale po co takie cos co jest powyzej?!

Gość Igierki ciotki klotki
a wiesz jak sie ta Twoja gra moze skonczyc...skrzywdzisz, aha...ale najbardziej sama siebie...uwazaj zebys od nich nie dostala tylko jednego wielkiego IGNORA...to ego Ci sie na strzepy rozstrzaska, daj sobie spokoj, olewaj a to bedzie najbardziej bolalo...jego

Gość droga kochanko
to jej przysiegal: i slubuje ci milosc, wiernosc i uczciwasc malzenska oraz, ze cie nie opuszcze az do smierci to ona mu przysiegala i slubuje ci milosc, wiernosc i uczciwosc malzenska to im ksiadz powiedzila: co Bog zlaczy czlowiek niech nie nrozdziela to ona ma prawo walczyc o swoejgo meza to on ma prawo i obowiazek postawic swa zone na pierwszym miejscu

Gość kochanka...była
możecie mnie oceniać i macie do tego prawo...ale jeśli każda kochanka jest dziwką...to statystyka jest zaje......Ale to mnie nie obchodzi.Mam poczucie własnej wartości.Chodziło mi o pomysł.raczej go tu nie znajdę.Dzięki za obecnośćś...nawet tobie prymitywny tchórzu 54444......Ty nie będziesz miał ani żony,ani kochanki...ani pewnie przyjaciół...współczuję ci. Miłego wieczoru wszystkim.Pa

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spieprzaj! hjak mozesz byc taka perfidna i byc zła na zone przeciez to Ty skrzywdzilas jej małżeństwo. Skad wiesz ze jej nie zalezało na nim nidgy? powiedziała ci? czy jestes tak super spostrzegawcza... ehh.. spadaj kurewko

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i dlaczego ten ktoś 544454 nie bedfzie miał nigdy przyjaciół ani nei wyjdzie za mąż? ehh.. kobieto lecz się i spieprzaj stąd!

Najlepsze co mozesz zrobic to zapomniec i byc szczesliwa. Poza tym dlaczego chcesz sie mscic na tej kobiecie? Czy to ona byla dla Ciebie nie fair, czy raczej ten facet zachowywal sie jak gowniarz??

Gość autorko
k...wa jesteś i tyle, zajmij się sobą i swoim zyciem

Gość też byłam...
witam. tez byłam w podobnej sytuacji.2 lata. u nas skonczyło sie wtedy gdy faktycznie zaszłam w ciąze i mieliesmy miec nasze wspolne kochane dziecko ktorego on niby pragna został jednak przy niej bo gdy tylko sie zawahał to stwierdziłam ze nie chce byc z kims kto nie jest pewny swoich uczuc.i wiesz jego zona cierpiała az mi nawet jej zal było bo w sumie ona nie była winna tego ze jej maz to istny skurwysyn. i nazywala mnie kurwa-zreszta zawsze tak jest- tyle tylko ze wszyscy wybielaja faceta jakby go ktos do czegos zmuszal. a w twojej sytuacji nie masz co sie na niej mscic.to ci nic nie da.raczej na nim.a w sumie wiesz bo naszym bujnym romansie i dziecku i przejsciach ja sie wyleczyłam,stracilam dziecko.ona sie pewnie cieszyla.ale wiesz za zyje juz zdrowsza szczesliwsza sama a oni???pomysl sama jaki dramat jest miedzy nimi!!!!i z tym musza zyc i bedzie ich to przesladowalo do konca zycia a jak mnie widza to widza mnie w towarzystwie usmiechnietaz podniesiona głowa.i szlak ich trafia bo ja juz nie cierpie choc chcialam zrobic to co ty.i wiesz on po 3 miesiacach po calej aferze zadzwonil ze chce sie spotkac a ja powiedzialam NIE. ty tez z tego wyjdziesz. wiem ze teraz to mi łatwo mowic ale uwierz ze przeszlam przez pieklo. zemscisz sie nie robiąc nic. badz silna i dumna....on mi sie tylko zalil jak to im teraz zle jak to wciaz ona mu wypomina itd.uwierz ze i u tego twojego tak jest.wiec ty pokaz ze jestes dumna i choc udawaj ze szczesliwa!!!!!