Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanki

jaki prezen/ile pieniedzy?

Polecane posty

Gość kolezanka kolezanki

witam - zostalam zaproszona na wesele kolezanki, znamy sie od okolo 2 lat, i nie wiem co dac jej w precencie lub ile pieniedzy? dodam ze nie pracuje prosze o pomoc

Gość upupuppp

Najczęściej daje się tyle ile kosztuje \"twoje miejsce\" na weselu, czyli np. jeśli od osoby twoja kolezanka płaci 100zł to ty i twój partner powinniscie dac 200 zł jako para. Oczywiscie wszystko zalezy od tego ile macie kasy. Co do prezentu..no niewiem, zawsze dawalam pieniadze wiec niestety z tym nie pomoge.

Gość kolezanka kolezanki
tez jestem raczej zwolenniczka dawania pieniedzy, niech kupia sobie to co im sie bedzie podobac, ale niestety nie wiem ile placi za osobe, poniewaz wesele jest robione we wlasnym zakresie, w remizie z kucharka

Jeśli możecie dajcie 200zł, jeśli nie to 150 zł i ładna kartka z życzeniami spokojnie wystarczy.

Gość imili86
tez mysle ze okolo 200 zl ...jak bylam z chlopakiem na weselu to dalismy 200 zl przy czym obydwoje nie pracowalismy....z kuzynem jak bylam bo mnie wzia jako os tow tez dawal 200 zl lub 250 jakos tak :)

Gość kolezanka kolezanki
wlasnie nie wiem czy 200zl to troszke nie za malo, 300zl to troche za duzo, w tak 250 wypada wlozyc do koperty? moze lepiej jakis prezent kupic? tylko jaki?

Gość upupup

Gość my dalismy 300

Gość E-katarzyna
Czy jest to duza roznica 250 czy 300 zlotych???? jezeli jest to kolezanka, ktora zaprasza cie na wlasny slub, to lepiej nie oszczedzac, niz isc na wesele trzymajac w reku pucharki do lodow czy komplet taniej poscieli.