Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piety i ostrogi

OSTROGI??????????????????????????

Polecane posty

Gość piety i ostrogi

jAKIES pół roku temu zaczeło mnie boleć tył pięty tak jak są piety w pułbutach i cóz nie byłam w stanie założyć pułbutów smarowałam maścią przeszło Jakieś dwa miesiące temu się zaczeło znów boli tylko w tymm jednym miejscu nie założe półbutów wiec poszłam do chirurga najpierw ożekł naciągnniete ściegno achillesa i dostałam szyne kule i wio.Po trzech tygodniach zaczełam chodzić noirmalnie oponiewaz jest ciepło to chodze w japonkach jednak dalej nie założe półbutów lekarz dziś orzekł że to ostrogi. Czy to prawda???Pomocy dostałam zastrzyk puki co i skierowanie na rehabilitację. Jednak lekarz nie zrobił nawet rtg pomocy czy to na pewno ostrogi??

Gość plisssssssssssssssssssssssssss
podnosze

Gość helllllllllllllllllllllppppppp
moze ktos pomoże co jest nie ma nikogo

czesc. ja tez mam ostrogi- na piecie z tylu :( lekarz powiedzial mi, ze to sie zrobilo od niewygodnych butow I tez mialam bardzo duzy problem z kupnem wygodnych butow - ale w koncu sie udalo po prostu musze kupowac bardzo wygodne buty najlepiej ze skory a jak nie sa skorzane to musza byc troszke wieksze... jak masz pytanka to pisz :) pozdrawiam. K.

Gość piety i ostrogi
mam tych pytań dużo bo wogóle nie moge żadnych butów założeć nawet tych które mają paseczek taki cienki na pięte buty zawsze nosze skórzane i zawsze wygodne bo mam haluxy a pozatym innych butów nigdy nie kupuje dostałam puki co blokade i od poniedziałku mam zabiegi ale ja nie jestem pewna czy to ostrogi nawet rtg mi nie zrobił ponadto ja tam zadnych kostek nie mam. Boje sie jak mam w zimie chodzic w klapkach tak jak teraz? nawet nie wim co z tym zrobić smaruje żelem ketanol la eto nic nie daje ta blokada spowodowała opuchniecie i ból jeszcze wiekszy. Znasz jakieś sposoby pozbycia sie tego?:(

ej a mi sie z tyłu na pięcie zrobiła nagle jakaś taka \'kosc\' :/ top to samo? bolalo jak cholera a teraz juz nie boli, tylko ejst :/

Gość pieta i ostrogi
podobno to samo