Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddd

kobiety raki

Polecane posty

Gość ddddddddd

jakie są?

Gość fajne

Gość mam same przykre doświadczenia
bardzo wyliczone i wyrachowane ,tylko ja i ja nie licza się z nikim , ktos potrzebujący pomocy to lump nie godny uwagi ... sorry ale znam 3 raki i jeden wart drugiego.

Gość mam same przykre doświadczenia
pewno sama jestes rak ! nie pisze tego złośliwie ,pisze to co widze nie wymyśliłam sobie tego!

Gość TE FISNIETA twoja stopka
jednak daje do myślenia -zwłaszcza to : i tak..

Gość jam ci
ja jestem rakiem i wciaz słysze ze raki to domatorzy i takie ciepłe kluchy ale się z tm nie zgadzam

Gość przedewszystkim
mają węża w kieszeni, skąpstwo to cecha nr. 1, i chodza do tyłu zanim sie na cos zdecyduja to minie wiek, a zresztą.......

Gość wyrachowane kur...

Gość Moja koleżanka -gdy zrobie
jej jakies drobne zakupy -oddaje mi kase przez miesiąc :O i to na raty!!! a ma tej kasy ful! cholera mnie bierze ,bo oddawać 2 lub 3 dychy przez tyle czasu -biedna nie jest wręcz przeciwnie . śmieci podrzuca sąsiadom ,a jak znalazłaby portfel nie oddałaby na 100%

Gość ulaaaaaaaaaaaa
pffff....gowno prawda!:[ jestem rakiem, bardzo uczciwym (ostatnio pani w kasie nie zauwazyla, ze mam w koszyku cukierki, wracalam, zebym za nie zaplacic) czesto w sklepie panie myla sie i podają niższa cene,a ja i tak zawsze mowie prawdziwą (wyzsza) i płacę zaden problem kupic cos komus, nie proszac o oddanie pieniedzy jesli pozycze od kogos pieniądze to oddaje bardzo szybko

Gość moja teściowa byla
spod tego znaku,egoistka,skąpa,zimna.Ale za to bardzo pracowita,gospodarna,nie mogła przeżyć jak ktoś poleżal.Mam córkę też z tego znaku - wiele cech ma podobnych.Jedno na pewno,moja rodzina to JA i WY WSZYSCY - na mój rozkaz.

Gość ulaaaaaaaaaaaa
zimna? booooze...to ja jestem jakims wyjątkiem chyba? jestem bardzo uczuciowa, cenie przyjaciol od serca, szczere rozmowy, uwielbiam sie przytulac:) czuc bliskosc kogoś wole samas zostac skrzywdzona, wziac wine na siebie ojjj....nie wierze ;)

Gość ta zauważ tylko że sama
sobie wystawiasz opinię ,nie zawsze obiektywną ! w moich oczach raki -gospodarne ,pracowite ---fakt ale kutwy-sknery- i jak tu ktos powiedział na mój rozkaz - ogólnie znam dwoje ludzi - w naszym gronie nie lubiani...

Gość tttttttt
wszystkie raki i raczyce sa ok

Gość ravenka maleńka
mam siostrę spod znaku raka. przykro mi to mówić, ale jedyne, co dostrzegam w niej dobrego, to intelekt i zdolności do języków obcych. ogólnie - egoistka, skierowana na siebie, histeryczka, sknera, pazerna materialistka bez odrobiny wyobraźni i z bzikiem na punkcie mody..

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestem rakiem kiedy sie nachleje

Gość bardzo ciekawa
a kobiety wodniki??

Gość bardzo ciekawa
up! up! up!! :)

Gość madziaraaaaaa
ja jestem rakiem .jestem strasznie uczciwa i raczej nie sknera. mialam wiele mozliwosci kupienia tanich np kradzionych rzeczy. wybieram zawsze te z uczciwego zrodla. zawsze sobie mysle co czuje ten czlowiek ktoremu cos skradziono ...nie potrafila bym sie cieszyc cudza krzywda :)

Gość bardzo ciekawa
a kobiety wodniki?!!! co o nich myslicie?

o kurczątko... jakie negatywne opinie... jestem raczkiem i uwazam ze węża w kieszeni nie mam pomagam innym jak tylko moge nie jestem skąpa mam oczywiscie swoje wady, jak kazdy:) niektore raczki lubia ubarwiac nieco rzeczywistosc ale nie tyczy sie to wszystkich, jestem wrazliwa bardzo i jesli kogos pokocham lub naprawde polubie to jestem w stanie zrobic dla tej osoby bardzo duzo, mam nadzieje ze nie wszyscy maja takie zle zdanie o raczkach jak moi niektorzy poprzednicy pozdro;)

Gość 8294324-
popieram fisiowne tzn. te raki ktore znam ja sa dokaldnym przeciwienstwem sa spokojne, zrownowazone, nawet troche za bardzo maja dobre serce sa wrazliwe