Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja tylko pytam...

Zaproszenie na ślub

Polecane posty

Witam! Chciałam się Was poradzić. Kupilismy z narzeczonym gotowe zaproszenia i oczywiście jest w nich m.in. że na uroczystość zapraszają rodzice i narzeczeni. Mój ojciec odszedł od mojej mamy mniej więcej rok po slubie, teraz ma drugą żonę, i już pomijam fakt, że nie wiem czy ją też zaprosić, czy tylko ojca (ale to już ja muszę przemyśleć), ale jak na zaproszeniu będzie wyglądać Sz. P. Jana Kowalskiego............. zapraszają Narzeczeni i Rodzice... Kombinować coś, czy po prostu nie przejmować się takim szczegółem?

Nie wiem jakie masz układy z rodzicami, ale przecież masz nadal rodziców. Z rodzicami nie oznacza z rodzicami którzy są małżeństwem.

chyba niezbyt wyraźnie napisałam o co mi chodzi...:P Chodzi mi o to, że Rodzice i Narzeczeni zapraszają w tym przypadku mojego ojca;)

to wyslij wszyskim takie zaproszenie, a dla ojca kup osobne, gdzie bedzie tylko narzeczeni zapraszaja:)

nie wiem czy zasłużył na to hehe;) nie no żartuję;P pójdę do sklepu ale jak będą paczkowane po 10 to nie kupie bo po co. Powiedzcie, że w razie czego nie będzie to wielką gafą...:) Tak szczerzecz to nawet nie wiem czy powinnam go zapraszać, ale to już inna sprawa, dlatego nie wiem, czy zawracac sobie głowę innym zaposzeniem...

Zaporsić powinnaś. Tak mi się wydaje. Szczególu nie załapałam i myślę, że to jest niezauważalne. Możesz spróbować kupić. (albo ściemnić i gdzieś zamówic próbkę to dostaniesz jedną sztukę).

tak spróbuję zrobić:) a czy powinnam? kontakt mamy taki, że od 13 roku życia przestał sie kontaktować ze mną, mimo, że mieszka w bloku obok, a na ulicy odwracał głowę. Od półtora roku jest o tyle lepiej, że już normalnie mówi mi \"cześć\" na ulicy, i nawet trzy razy gadaliśmy chwilę, w tym dziś. A żona jest nastawiona anty do mojej mamy a do mnie to już w ogóle więc tak trochę głupio. A mam w planach wręczyć zaproszenie i na wesele, ale bez żony nie wypada, a nie chcę jej tam widzieć więc nie wiem... Przemyśleć będę musiała porządnie sprawę...

Gość tez mam taka sytuacje
i nie wiem jak zrobie

Gość upp upuup
up