Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zedezede

wkurzja mnie te dwulicowe dziewczyny na kafe

Polecane posty

Gość zedezede

jak ktos podaje swoje wymiary, to zraz go krytykuja, ze chudzina, ze anoreksja, ze okropna i wstretna, wmaiwaja ze muisz sie leczy bo to poczatki anoreksj, ze jak jests chuda to nieatrakcyjna, ze faceci takich lasek nie lubia... itp..a co robia potem? ida na topik o dietach i zakladaj tematy w stulu, ,,jak zrzucic 10 kilo, czje sie nieatrakcyjna''

Gość ....beznadziejna.osoba...
:D prawda

Gość niestety tak jest
ja uwazam ze kafe jest po to zeby sobie pomagac a nie krytykowac. kazdy z nas ma inne problemy...to co dla mnie jest problemem dla kogos moze byc bzdura. pomagajmy sobie!

Gość jezeli sie
wczoraj doszlam do tego samego wniosku:/ nawet boje sie zalozyc jakikolwiek topic zeby nie byc zjechana:/

Gość tylko ze tu wiecej ludzi
krytykuje niz pomaga, zlaszcza jesli chodzi o kwestie wygladu, nie rozumiem niektorych, przez wiekszosc przemawia zazdrosc, staraja sie obrzydzac kogos innym w ten sposob siebie dowartosciowujac

Gość jezeli sie
no wlasnie :( wczoraj wpadlam na jakis topic juz nie pamietam jaki tytul ale zdziwilo mnie to ze laski ktore sadza o sobie ze sa sexbomby bo sa bardzo szczup[le i wysokie tak strasznie krytykuja inne....wczoraj dowiedzialam sie z takiego topicu ze jak dziewczyna jest wysoka i ma 94 cm w biodrach to jest gruba swinia....:/ nawet niska dziewczyna nie jest:/ zalosne i smutne to co niektore tu wyczyniaja...jakby malo nas szara rzeczywiustosc krytykowala w tak bolesny sposob to jeszcze w necie sie wyzywaja:/ beznadzieja...kolejny dowod na to ze niektore baby sa straszne:/