Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasa

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość asasa

Dziewczyny mam ogromny problem z butami. Za poltora miesiaca wesele a ja nadal nie mam zadnych na oku...juz zaczynam sie niezle stresowac...:(Na razie rozgladalam sie za butami z pelnym przodem i pelna pieta bo w salonie powiedziano mi, ze bez piety moga byc niewygodne tzn. podobno jedna dziewczyna skarzyla sie ze kolo od sukienki wchodzilo jej miedzy piete a but. Czy to mozliwe skoro sukienke mam dosc szeroka...?????

ja miałam z otwartą piętą i długą suknie i nic mi nie wchodziło ale i tak były niewygodne....

Gość Oczko w głowie
Ty nie masz innych problemów? Kupno butów to dla ciebie STRES?!

Gość asasa
a zaskocze cie jak napisze za nie mam wiekszych problemow???tak wiec poki co na szczescie nia mam wiekszych problemow:))

Gość Oczko w głowie
No to się ciesz, bo potem przychodzi PRAWDZIWE życie i zapomnisz o butach.

Gość asasa
dzieki bardzo:) tylko wytlumacz mi co masz na mysli piszac "PRAWDZIWE zycie". Poki co nie moge znalezc butow tak wiec pytam sie o rade i w sumie naprwde niewiem czemu na mnie naskakujesz?

Gość tez nie mam butów

Gość tez nie mam butów
i mam z tym problem, nie mogę znaleźć odpowiednich a jak juz znajdę to są za drogie :-(

Gość Lusia_23
Musza buty mieć pełne PALCE i PIĘTĘ poniewaz, słyszałamjakis przesąd że przez palce i piete jak nie ś pelone to uciekaja szczeście i miłość nikt nie musi od razu wierzyc w to :)

Gość Lusia_23
najlepjej jak bys robiła u jakiegoś szewca, tak jak ja wtedy możesz, jesli szyjesz u krawcowej suknie, poprosic o 0,5 metra materiały lub koronki z jakies bedzie szyta suknia dać do szewca to Ci zrobi takie buty

Gość ktoś taki
szukam butów z odkryta pieta, na wypadek jak bedzie goraco w takich łatwiej mi bedzie wytrzymac poza tym unikne poobcierania sobie piet, co zazwyczaj mi sie przytrafia w pełnych pantoflach :)