Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza 13

Jak sobie radzicie podczas okresu w upały ?

Polecane posty

Gość Eliza 13

Mam 13lat i tylko moge używać podpasek ,bo na tampony to jestem za młoda. Lubie lato ,ale gdy jest ta pora roku i mam okres to dla mnie koszmar. Mocniej krwawiena słońcu ,jeszcze brzuch boli to tragedia w nocy jest mi duszno poce sie nie wytrzymuje tego ,a okres u mnie trwa 7 dni to dla dziewczyny katorga poprostu. Poradzcie mi cos na te niemiłe chwile ! Z góry dziękuję

Gość poidzia
Mam15 lat i gdy miałm tyle lat co ty to też to dla mnie było piekło . I trochę zazdrościłam dorosłym tego ,ze mogą nosić tampony i niczym sie nie martwić ,a ja musze uzywac podpasek !

Gość a dlaczego nie możecie
używać tamponów? :O

Gość Eliza 13
Bo można tylko używać gdy ktoś jest w stosunku ,a ja nie jestem . Tak mi powiedział pani od historii

Gość a dlaczego nie możecie
To może poradź się jeszcze katechety bądz pana z geografii? :O Albo zacznij być w stosunku :P

Gość hihihihi
co za bzdury wygadujecie!!! Ja tamponow uzywam kilkanascie lat, zaczelam jak mialam tyle co wy, rozmiary mini (BELLA ma szczegolnie male) i potem bedac jeszce dziewica uzywalam nawet rozmiaru super!! bez obaw, a komfort nieporownywalny do podpasek sprobojcie, a jak macie watpliwosci polecam wizyte u ginekologa

Gość Eliza 13
a gdy was boli brzuch w upał to co robicie ,bo mi leki pomagają na 20min

Gość Marta1983
A gdy jest upał to jest zabronione się opalać więc unika się słońca i robi się chłodne okłady :P

Tamponow mona uzywac od razu jesli ktos ma ochote. Nic sie nie stanie. W czasie okresu bardz latwo jest zaplikowac tampona.I to jest bardzo wygodne w lato. Najlepiej wybrac rozmiar mini.

Gość ethelien
ja używałam tamponów od 12 roku życia :) i to nawet nie mini tylko największe, bo miałam bardzo obfite miesiączki, nie mam pojęcia teraz jakim cudem nosiłam największe z możliwych skoro teraz czasem o rozmiarze normal mnie bolą przy wkładaniu ;) w każdym razie na pewno możesz spróbować z rozmiarem mini, nic się nie stanie :)

Gość fuj nie wyobrazam sobie
podpasek obrzydliwe... odkad zaczelam uzywac tampony w zyciu nie wrocilam do podpasek po proostu komfort i jeszcze raz komfort

Gość AnonimTematyczny
Ja też zaczełam używać tamponów jak miałam 13 lat :) Na lato są doskonałe. A to pieprzenie o tym, że nie można być dizewicą to zazwyczaj tezy kobiet które nigdy tamponów na poważnie nie używąły

Gość a jesli
jest 1 dzien krwawienia to te mini ? jak n normal boli?

Gość Eliza 13
Dziewczyny jak używa się tamponow napiszcie mi jak wkłdać itp.

Gość Eliza 13
A czy te tampony dla dziewczyn OB dla dziewczyn ,które nie dawno zaczeły okres 12-14 lat to warto je kupic?