Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam i prosye o odp

Czy ktos z was mial...

Polecane posty

usuniete znamie/pieprzyk. Mam takie pytanie: Czy dlugo was bolalo miejsce lub okolia, z ktorej zostal usuniety pieprzyk? Pytam, poniewz jutro bedzie tydzien jak mialam usuniete znamie z samego dolu brzucha i nadal mnie boli, nawet nie tyle miejsce "operacji", ale bardzeij pachwina, sam dol brzucha po lewej stronie (stronie wyciecia). 9 lat temu mialam rowniez usuwane znamie, ale jakos naprawde nie przypominam sobie zeby mnie bolalo i to tak dlugo. Z tego copamietam poszczypalo mnie z jeden dzien i czesc, a tu boli i boil...troche irytujace to jest ... Prosze powiedzcie jak bylo u was.

ja mialam mały pieprzyk na szyi nic nie bolało ale nie wiem czy moja opinia jest miarodajna, bo on byl tak malutki ze nie zalozyli mi ani 1 szwa chcieli jeden, ale sie nie zgodzilam , nie chcialam miec blizny

Gość ja mialam
usuwane na ramieniu pieprzyk bo stale ocierałam go stanikiem przed zabiegiem przeszlam wszystkie badania a po..........szkoda gadac wdał sie stan zapalny spuchło miałam niedowład reki obiecywali ze bede tylko dzin w szp a niestety trwalo to cały miesiac boli do dzis stosuje masci przeciw bliznom i poł roku nosze tylko długie rekawy :(

Haris, cale szczescie, ze cie nie balolo , ze mialas malego pieprzyka i ze obylo sie bez szwow, u mnie nie dalo rady i mam 4. "Ja mialam", kurcze. bardzo ci wspolczuje :( U mnie jednak rana wyglada bardzo dobrze, ladnie sie goi i w sumie oprocz "kreski" ciecia i szwow nie ma zupelnie zdanych zmian, ani opuchlizny ani niczego innegi podejrzanego. Czekam na wynik badania histopatologicznego i mam nadzeiej, ze wyjdzie dobrze, bo troche zaczelam sie martwic, ze to wezly chlonne mnie bola w pachwinie chociaz ich nie wyczuwam (zreszta szczerze mowiac nie wiem jak sie wyczuwa wezly...:-) Aa tam, co ma byc to bedzie...zobaczymy... Dzieki za Wasze odpowiedzi.

Gość ktos jeszcze
cos mi powie na ten temat?

Gość ja tez mialam
ale tez mnie nic nie bolalo

Gość podnoszepodnosze