Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze taki topik

Moj facet śmierdziel....co takiego obrzydliwego robi?

Polecane posty

Współczuje Wam takich przeżyć z facetami...a ja sie czasem podsmiechuje z mojego ze taki pucus czyścioszek jest... Chyba juz nie bede ;)

Gość -olo-
to ja zabiore glos, rozumiem Cie i nie chcialem Cie dotknac, gapcia napisala zre jestem cham i troche mnie ruszylo. mysle ze juz myslalas jak na swojego meza wplynac i skoro nic z tego nie wyszlo do tej pory to szkoda dalej energii trwonic. Pomysl o dzieciach i wytrzymaj az nie bedziesz im tak potrzebna jak teraz. A potem jeszcze nie bedzie za pozno zeby ulozyc sobie zycie ponownie.

Gość -olo-
pomysl z mopem tez mi sie podoba :)

Gość To i ja zabiorę głos
Eflinka ---> gratuluje i poważnie to powiedz mu coś miłego bo to skarb wielki .

Gość -olo-
mnie sie tego typu wpadki nie zdarzają , po tym jak mnie była dziewczyna nakryla na łykaniu kulek z nosa przed tv do meczu :O

Olo---> wiem , zgadzam się z Toba ! Oby mnie jeszcze ktoś kiedyś pokochał ??? To moje najwieksze marzenie , ale na razie dzieciaki musze usamodzielnić i nauczyc co jest ważne i dobre.

Olo---> wiem , zgadzam się z Toba ! Oby mnie jeszcze ktoś kiedyś pokochał ??? To moje najwieksze marzenie , ale na razie dzieciaki musze usamodzielnić i nauczyc co jest ważne i dobre. Ale dziekuje Ci ❤️

Gość -olo-
A już zupełnie nie wytrzymała jak podczas oglądania wiadomości, przyłapała mnie na próbie połknięcia własnej spermy.

Gość elemelek1987
mój facet też ma taką wstrętną manię pierdzenia przy mnie;( irytuje mnie to ,więc drę się na niego i tłumaczę mu,że jak go matka kultury nie nauczyła to ja go nauczę(taka prawda) i naprawdę takie upominanie i zawstydzanie go ,że jest świnia i nie umie sie zachować działakją.mój już zaczyna wychodzić do toalety gdy mu sie chce. jeśli chodzi o takie sprawy to trzeba krótko-jeśli kogoś w domu nie nauczyli kulturalnego zachowania to pózniej partner/ka muszą się męczyć.

Gość przyjedz do gdanska m
pewien hrabia mial Jana co potrafil wypierdziec Miedzynarodowke, moze byscie nauczyly mezusiow wypierdziec hymn polski,jak znalazl na mistrzostwa swiata, bo znow zatrudnia jakos marna artystke.

Elemelek1987---> nie kazdego sie da wychowac , ale jeśli u ciebie to działa to super !!! Gratuluje !!! Mój jest panem domu i wolno mu wszystko , na nic były prośby , groźby a nawet zawstydzanie przed samym soba , dziećmi , czy rodziną . On twierdzi ze to normalne , a ja jestem nienormalna , teraz to mam to już gdzieś , tłumoka sie nie nauczy , a o toalecie to nie wiele wiedział , bo chodzil na dwor. Taka tylko miał , łazienki zero. Miednica na środku kuchni i to raz w tygodniu , ale to dopiero potem wyszło , skąd to miałam wiedzieć wczesniej. Myślałam , że jak zobaczy troche luksusu to się ucieszy , nic bardziej mylnego. Olo---> nie pisz tak , tak fajnie wczesniej rozmawialeś , nie psuj tego , pewnie cie nudzimy !:)

Gość a moj ma slipy popekane
w kroku, smieje sie ze to od tych jego pierdow :)

Gość ale ten olo
jest madry. z takimi tekstami lepiej sie nie wychylaj kolego . tutaj nie ma miejsca dla osob , ktore ocenia twoje zyciowe bledy , tutaj chodzi o skomentowanie okreslonej sytuacji i znalezienie ewentualnego rozwiazania. takie teksty , jakie ty serwujesz , kazdy moze napisac - nawet dzieciak 10 letni.

Gość kruca moj tez ma gacie popekan

Gość przyznaje sie ze zjadam swoje
kozuchy i wacham skarpetki jak nie wala to zakladam na nastepny dzien

Gość gratuluje zatem pomyslowosci

Gość mój też pierdzi
chollera, my jestesmy 2 lata i moj facet tez pierdzi i to bardzo smierdząco, ostatnio jak się kąpalismy, to kiedy ja bylam pod prysznicem, to on poszedl walić kreta !! ohyda. a najgorzej ze te bąki są bardzo czesto i mega głośne:(

Gość mój też pierdzi
walić krecika czyli kupke robić.

Ja jestem moim 1,5 roku, ani raz przy mnie nie pierdnoł, beka tylko jak pijemy piwo (zresztą oboje wtedy bekamy) kąpie się dwa czasem 3 razy dziennie ( 3 kiedy ćwiczy rano), nie jest metroseksualny, jest zwykłym facetem świadomym tego że się poci i jak sie nie umyje to będzie śmierdział...:P tyle