Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka123

Wozek dzieciecy buggster

Polecane posty

witam chcial bym kupic wozek buggster dla mojego rocznego synusia.Mialam mozliwosc zobaczyc go na zywo i jet bardzo leciutki malutki ogolnie b.mi sie podobal .Moze ktos z was ma taki badz zamierza go kupic co o nim myslicie?jaki kolor wg.was jest fajny dla chlopca? obecnie znalazlam go tylko na ebay niemieckim przesylam link:http://cgi.ebay.de/TFK-Buggster-Modell-2007-NEU-OVP_W0QQitemZ130114970929QQihZ003QQcategoryZ141285QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/TFK-Buggy-Buggster-Fb-lemon-sofort-lieferbar_W0QQitemZ220111576149QQihZ012QQcategoryZ15470QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

no nikt nie ma dzieci badz nie zamierza kupic wozka? prosze doradzcie cos

Hej Mi tez się podoba i chyba go kupię. Wacham sie jeszcze pomiedzy innym. Buggstera możesz kupić w Polsce w sklepie intermetowym www.babynet.pl maja tam 6 kolorów. czasami trzeba czekac 2 tyg na jakis kolor jak nie maja go w moagazynie. i jeszcze chyba jest w sklepie Askot we Wroclawiu.

Gość Moim zdaniem jest ...
Okropny, Sorry ale nie widzę w nim nic ciekawego. Tymbardziej, że jest trójkołowy.

ja jak go ogldalam prowadzilam to rewelacja moze nie wyglada za pieknie ale jest naparwde komfortowy w prowadzeniu i ma dosc spore siedzisko dla dzidzi a co najwazniejsze jest pozycja pollezaca dla dziecka nie ma nikt takiego wozka zeby cos o nim powiedziec?

Gość kuleczka
hej dawno tu nie zagladalam to jak z tym buggsterem ma ktos?