Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwagauwagauwaga

Thermo Fat Burner - srodek wspomagajacy odchudzanie

Polecane posty

Gość uwagauwagauwaga

Kupiłam go na allegro, potem okazało się ze jest bardzo szkodliwy, choc reklamowany jako bezpieczny. Brałam go jakis czas i odstawiłam, bo nie chce sobie zdrowia zniszczyc. p.s. Odam go za darmo :)

Gość PROSZE 1 klik
wszystkie srodki "na odchudzanie" sa szkodliwe...niestety:] trzeba duzo samozaparcia i cwiczyc. jedyna sluszna recepta na odchudzanie:) ps. bardzo prosze, jesli ktos ma ochote, zaglosujcie na moje zdjecia:) http://www.olay.pl/index.php?id=konkurs_galeria_sh&sh=669 z gory WIELKIE dzieki :))

Gość zagłosowałam

Gość molamo
czy tak samo jest z tabletkami ziolowymi (niby) na powiekszenie biustu??

Gość uwagauwagauwaga
Rozmawiałam o tym środku z dwiema osobami. Pierwsza to lekarz, a druga to bardzo dobry dietyk. Podobno wiele jego składników, jak np. l-karnityna, jest zakazana już w wielu krajach np. we Francji. Poza tym produkt ten podnosi tempetraturę ciała, wywołując gorączkę! Dodatek jodu może doprowadzić do powaznych zaburzeń tarczycy! Ja po wzięciu tego preparatu dostałam takiego rozstroju jelit, ze mało nie wykorkowałam. Naiwna byłam, choc przeciez wiem, ze "cudowne" srodki nie istnieją. Dziewczyny, mam do Was pytanie. Produkt ten kupiłam na allegro od sprzewawcy, który reklamuje go jako bezpieczny dla zdrowia. To oczywiste kłamstwo! Wysłał mi go szybko, ale zastanawiam się nad komentarzem. Myslicie, że powinnam wystawić NEGATYWNY? Moze dzieki temu choc kilka osób zaoszczedzi 50 zl i nie zrujnuje sobie zdrowia? Jak sądzicie?

Gość uwagauwagauwaga
Poradzcie coś! Plisssssssssss

Gość gość
żeby brac jakies tabsy na odchudzanie t ojuz na prawde trzeba byc naiwnym.. ja niechetnie biore itaminy i przeciwbolowe, a co dopiero takie trutki..

Odpowiem na pytanie o tabletki na powiększanie biustu, bo czytałam o ich wpływie na nasze ciało. Po pierwsze nie ma żadnej gwarancji, że zadziałają. Niektóre kobiety widzą efekty, większość nie. Poza tym błędem jest nazywanie tych suplementów "ziołowymi". To, że zawierają substancje będące roślinnym odpowiednikiem estrogenów nie świadczy o tym, że są bezpieczne. Wręcz przeciwnie. Jeśli dojdzie do szybkiego (a więc nienaturalnego) rozrostu tkanki tłuszczowej biustu zwiększa się prawdopodobieństwo powstania nowotworu!!! Dlatego lekarze odradzają takie środki. Jak to mówi mój ginekolog "w ciąży wszystko się wypełni i wyrówna":)