Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfd

ZNA MOŻE KTOŚ Z WAS ANGIELSKI ?PROSZE WASO POMOC KOCHANI I NIEZAWODNI LUDZISKA!

Polecane posty

Gość dfdfd

napiszciemi zadanie z angielskiego. zadanie to opis wakacji swoich w 50 wyrazach. plissss i w czasie przezlym prostym to ma być past simple.:(

Gość leniwy bachorze
a moze bys laskawie napisala SAMA i wkleila. wtedy moze ktos byc ci zweryfikowal a nie, glupiego szukasz

mistrzu, riposta calkiem nie cieta wyszla... cienka raczej. np: In July I went to Ustka for one week only. There were lots of my friends there. The weather was nice and the town was very crowded. We spent time on sunbathing and swimming. In the evenings we danced in clubs. I took many photos and came back home very relaxed.

Gość DZIEKUJE CI KOCHANA
JESTEM CHOLERNIE WDZIĘCZNY.CALUSY

Gość asdsdsd
hahaa to jest zle cale zadanie

troszkę błedó w tej \" pracy\" jest :P a raczej wtych zdaniach :P -only for one week - there were a lot of my friends -we were spending our free time on(chyba\"on\") sunbathing and swimming -in the evening we went for a disco mozesz jeszcze dodac jakies najłatwiejsze do ulozenia zdania, chociazby - a view of the sea was breathtaking -I spent there a fantastic time - i`m sure I will come back there in next year.

Gość UUUTT
NECTARINE ALE NAROBILAS BYKÓW..TO MIALO BYC W CZASIE TYLKO PAST SIMLE PRZESZLYM A TY COS SKOMPLIKOWALAS..JAKIE WERE SPENDNING?ZWARIOWALAS?MA BYC SPENT.TAK JAK NAPISALA TALASKA WYZEJ

jak ci nie pasuje to się pchaj :P to byl przeszły ciagly bo bardziej mi tam pasował, chcesz to sobie przepisz IDENTYCZNIE tamto a wrocisz zeszkoly z laską z pracy domowej, moze z 2 :P jak jestes taki mądry / madra to czemu sam/a nie napiszesz tylko chcesz zeby inni ci pisali ??? :|

Gość lejla napisała dobrze
Nectarine, doczytaj reguły. For one week only jest jak najbardziej poprawne. There were lots of my friends też. Studiuję anglistykę.

to widac w szkole nie ucza tak jak na studiach :P moze i tamto tez poprawne , no bo skoro studiujesz anglistyke to wiesz, ale nie wmowicie mi ze wszystko co napisałam to sa same błedy :|

Gość TOMABK JEST SUPER
MATKO ZLE TO ZADANIE JEST PRZECIEZ