Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto mi powie

jak to jest w sephorze???

Polecane posty

Gość Kto mi powie

Czy mozna zakupić próbke zapachu? A moze atomizer z niewielką ilościa celem wyprobowania zapachu?? jak to jest???

Gość wystarczy
poprosić ekspedientkę o przygotowanie próbki wybranego zapachu. Robi od ręki, bezpłatnie.

Gość czołgistka-aga
no co ty!!! daja próbki za darmo?? ja kiedys poprosiłam to nie chcieli mi dac..

Gość Kto mi powie
no wlasnie nie wiem jak to jest, a nie chce wyjśc na idiotke :P Szkoda, ze nie mają gotowych probek, wiadomo, ze nie od razu leci sie po cały flakon

Gość wystarczy
może kończył się tester? (bo próbki robią z testerów) A moze oceniła po wyglądzie czy mozesz być potencjalną klientką...niestety tak się zdarza, a nie strój świadczy o zasobności portfela...Następnym razem zwróć się z tą samą prośbą do innej ekspedientki.

Gość Kto mi powie
mnie na przyklad nie stac na caly flakonik, a ide na impreze i chce ladnie pachniec, wiec moglabym wziac taka probke

Gość truskawkova
jesli wchodzisz do sklepu, ogladasz, testujesz i nic nie kupujesz a mimo to lecisz po probke, to marne szanse za ja dostaniesz. probki najchetniej daja przy okazji zakupu innego kosmetyku.

Oczywiście musial sie znaleźć jakis podszywacz!!! tak sie sklada, ze stac mnie na te perfumy, które chce kupic - chodzi o Angela Innocent Muglera. Ale jest to zapach na tyle kontrowersyjny, ze nie bede kupowala calej butli. Podoba mi sie, ale to mówie po zużytym 1 ml tych perfum. Wiec nie bede inwestowala bez sensu nawet w 25 ml, bo co mi z nich jak mi nie podejda. Ot tyle! temu sie pytam - chcialam kupic 10 ml bo to wystarczy do wystawienia jednoznacznej opinii. A nie bede psikała papierków, bo to bez sensu, zapach i tak jest inny na skórze

Gość wystarczy
Próbki, które się otrzymuje przy kupnie jakiegoś innego produktu to zupelnie inna sprawa. Są to próbki zapachu wybranego przez sprzedawcę, nie masz możliwości wybrać samodzielnie . Upieraj się w sklepie żeby taką próbkę Ci przygotowano. Wiem, że robią ile popadnie. Dodatkowo zamiast psikać na papierek, psiknij na nadgarstek. Dopiero po kilku godzinach będziesz mogła ocenić czy dany zapach współgra z Twoją skórą tak jak tego chcesz.

Psikalam juz nadgarstek, ale wolalabym chodzic z tym zapachem przez ok tydzien zeby sprawdzic czy bedzie OK. A nie bede codziennie biegala do Sephory :P Moj nos jest dość specyficzny - zazwyczaj wszystkie moje tzw \"pierwsze milości zapachowe\" lezą nieużywane :O

kurde...ja pracowałam w sephorze. Kierowniczki zabraniają dawać próbek, a to dlatego, ze potem ze stanu sobie odpisują te niby przeznaczone na próbki flakony i zabierają do domu. Nawet nie zawsze kierowniczki, czasem tez te sprzedawczynie cwaniaczki. Dlatego nie chcą dawać. A od dystrybutorów dostaja tego od groma. Idź do innej perfumerii lepiej. np. do Douglasa

Gość wystarczy
Wydaje mi się, że to zależy od sklepu. We Wrocławiu nie miałam problemu z uzyskaniem próbek.

Dziewczyny w Katowicach w sephorze jest genialnie jesli chodzi o probki zawsze dostaje to co chce ;) moze to wynika z tego ze czesto tam kupuje ale watpie by sprzedawczynie pamietaly mnie na tyle klientow ;)

no wiadomo ja jestem z Warszawy...i tu jak zwykle największy syf