Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjlista007

bezpieczne strony internetowe dla naszych dzieci

Polecane posty

Gość specjlista007

hej, czy macie dzieci i ntenet w domu? jak sobie z tym radzicie, czy kontrolujecie co dziecko oglada? na jakiestrony wchodzi? czy blokujecie niektóre z nich? jakie są zle a jakied dobre? ja na razie zaczyna zbierać informacje na tn temat i dopiero sprawdzam różne strony, moój mały est jeszcze bardzo malutki, ale już mi slabo jak pomyślę o tych niebezpieczeństwach internetowych.... na razie znalazłem fają stronke- taką dla najmłodszych , bardzo prosta, logczna, zawiera gry, puzzle, bajki i inne - sam ją testowlem wczoraj, fajna zobaczcie.... www.elsy.pl a Wy co znacie godnego uwagi?

Gość Samochwała11
witam, ja też znam stronę elsow, trafilam do niej poprzez dzieciaki - coś mowiły o konkursie i sprawdzalam szczegóły konkursu, ale rzeczywiście strona jest super dla naszych najmłodszych.... inne to moga być jeszcze kubuś.pl, haribo, ale elsy fjniutkie sa...

Gość pyzaty Lulek
np. karupspc

Gość Donovan
Takie strony, o ktorych wspomnialyscie polecam szczegolnie wykorzysttywac do WSPOLNEJ zabawy z dziecmi. Skoro juz siedzimy w bloku to internet i takie wlasnie strony daja nam mozliwosc wzajemnej zabawy z dziecmi. To wazne dla nich, dlatego polecam zobic od czasu do czasu takie multimedialne popoludnie - koniecznie razem. Na stronach mnostwo rozwijajacych zabaw, na stronach elsow zabawy z liczbami, szczegolnie polecam.

Gość w mojej torebce
Elsy są pyyszne, szczególnie te malinowe. Nie wiedziałam , że mają swoją stronę i konkurs na dodatek.

Gość anka skakanka00
wiecie co jaka ta wasa strona www.lsy.pl - otwierami sie, ale żadnych gier otworzyć nie moge....? coś nie tak chyba mam z kompem...

Gość Sonet
Ja weszłam, rzeczwiscie fajna ta elsowa stronka. I konkurs też

Gość anka skakanka1
juz wiem - miałam blokadę popupów i dlatego mi nic nie pokazywało się jak klikałam.... ale fajowa ta strona elsów... pogram sobie nawet sama z przyjemnością hi

Gość Donovan
Sonet - do wspolenj zabawy z dzieckiem, moim zdaniem, najlepsza.

Gość polecam także
www.rotten.com

Gość Tika Taka
A gdzie można kupić te elsy?