Gość o laa boga Napisano Maj 22, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 22, 2007 tak szybko ze mozesz nie zdążyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 22, 2007 ja mysle ze efekt bedzie porównywalny do tego w \"głupim i głupszym\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 22, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fruuu Napisano Maj 22, 2007 Nie stosujcie tego, bo ten olejek wyrzadza szkody w jeitach!! To nie jest bezpieczny olejek, ktory mozna regulanie stosowac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Maj 22, 2007 tak ten sam co na rzęsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heremere Napisano Lipiec 3, 2007 polecam wam sół gorzką. kosztuje jakieś 2 zł w aptece efekt przeczyszczający jest po jakiś 30min-1godziny przeczyszcza dosłownie wszystko, brzuch potem płaski, jak po tygodniowej głodówce! i co najlepsze... idziesz potem do kibelka ze 3 razy przez jakas godzinke lub dwie.. takze w domu "zaszywasz" się jedynie na.. GóRA 4godzinki i masz z głowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emeryt z Wiatracznej Napisano Lipiec 3, 2007 olejek jest ok przeczyszcza łagodnie, nie przerywając snu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goskaszerszen Napisano Lipiec 4, 2007 olejek nie pomógł ani troche...dzisiaj kupiłam sól gorzką...własnie wypiłam szklanke wody z rozpuszczoną łyżką tego specyfiku...zobaczymy co z tego będzie...mam nadzieje ze bede zadowolona bo troche sie nacierpiałam zeby to cholerstwo wypić...niedobre..az sie wymiotować chce-musiałam zapijac sokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niedługo kopenhaska Napisano Lipiec 4, 2007 goskaszerszen napisz pozniej jaki efekt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet_19 Napisano Lipiec 4, 2007 moze i przeczysza ale jest obrzydliwy ! jak wypilam kiedys 1 lyzke tego to przez caly wieczor bylo mi niedobrze i myslalam ze puszcze pawia SERIO ! nie polecam! lepiej wypij xenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najskuteczniejsza jest Napisano Lipiec 4, 2007 tabletka "W" przeczyszcza łagodnie, nie przerywając snu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ta sól jest obrzydliwa Napisano Lipiec 4, 2007 jak ja piłam to na d kiblem w razie jakbym wymiotowac miala i zapijalam sokiem. dziala szybko i dobrze ale swinstwo w smaku. polecam siemie lniane. super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziła Napisano Listopad 4, 2009 Ja wypiłam 2 łyżki rano zaraz po śniadaniu i nic. Później wypiłam 3 po obiedzie i też nic.....za 15 min wypiłam jeszcze 2. I ,,ruszyło'' mnie bardzo! Olej działa, ale trzeba go wypić dużo. Dwie łyżki to za mało na oczyszczanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a sol gorzka Napisano Listopad 4, 2009 to dwie lychy na szklanke wody i najlepiej rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dedek Napisano Czerwiec 17, 2010 czekam, czekam i nic ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dedek Napisano Czerwiec 18, 2010 lipny ten olej ;/ niby byłem w kiblu ale nic specjalnego. Niedobrze mi i bardziej chce mi się rzygać niż na kibel ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dedek Napisano Czerwiec 18, 2010 koszmar ... co chwile biegam na kibel ale nic konkretnego ze mnie nie wylatuje ;/ nigdy więcej takich głupich eksperymentów ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martawarta Napisano Październik 19, 2011 no bo taki olejek sie nie pije w takim stanie jak z butelki, najlepiej zagrzać sobie mleka i wlać olejek do mleka, nie bedzie wam niedobrze! Jak chcecie sie pzeczyścić to polecałabym bardziej xenne extra albo placki ziemniaczane z wodą mineralną xD lewatywa też ale jak chcecie sie odchudzić - to ruszać sie wiecej i nie jeść dużo na noc, nic wiecej nie trzeba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wez nie chrzań Napisano Lipiec 7, 2012 zadne 11 godzin działa od 2 do 6 godzin po zażyciu nie strasz ich ze spędza cały dzien na czekaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StrangeGirl 0 Napisano Luty 25, 2013 A ja dzisiaj wzięłam jedną stołową łyżkę tego specyfiku i po kilku godzinach poczułam ulgę. Przeczyściło mnie i w końcu jest lepiej. Więc na mnie zadziałał. Ale w smaku to na prawdę okropne. Również musiałam popić sokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hiśka Napisano Marzec 27, 2013 kiedys wzielam dwie lyzeczki i po 2 godzinach RAZ a dobrze przeszlo wszystko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2013 Z sokiem grejpfrutowym świeżo wyciskanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lodzio 0 Napisano Czerwiec 27, 2013 Wzięłam po 17, pomału zaczął działać po 19, obecnie jest 20 i mam apogeum :) Powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem ponieważ ładnie oczyszcza. Jestem w łazience już czwarty raz i czuję się wyśmienicie. Do tego jestem tuz po okresie i miałam przez kilka dni dietę słodko-słono-kwaśną (jadłam wszystko co napotkałam) więc czuje jak ten cały syf ze mnie wychodzi. Polecam jeszcze Radirex, który kosztuje ok 5zł w aptece. Zawsze po okresie biorę jedną tabletkę ziołową i czuję się wyśmienicie. Wiadomo, nie można przesadzać bo sie człowiek później nie wykupka, jelita się rozregulują i bez tabletek ani rusz więc dziewczyny oczyszczajcie się z rozsądkiem :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda7989 Napisano Wrzesień 1, 2013 Moj kolega mial raz zaparcia ale takie powazne przez 1 miesiac sie nie zalatwial i w ostatecznosci spozyl lyzeczke tego olejku nie bylo efektu wiec sie wkurzyl i wypil cala butelke i przez 3 godziny nie mogl z laziekni wyjsc nic nie zostalo w jelitach ale po tygodniu zaczal odczuwac silne bole brzucha i okazalo sie ze cala jego flora bakterynjna zostala praktycznie zniszczona i musial przez 2 miesiace brac probiotyki na uregulowanie tej oto flory wiec uwazajcie z tymi rzeczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Wzięłam dwie łyżki olejku rycynowego i efekt przeczyszczenia był po równej godzinie. Zero boli brzucha itp. Działa dużo lepiej niż zachwalany dulcobis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GośćK Napisano Maj 18, 2016 Zastosowałam go jakieś 3 godziny temu i czuję charakterystyczne bulgotanie więc wkrótce się zacznie. Smak ma paskudny ale warto. Raz kiedyś nie zaszkodzi, ważne, aby nie przesadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2016 olejek rycynowy działa po 1-2 godz ale trzeba być w ruchu i trzeba wypić 10ml. na 10 kg. więc jeśli ktoś waży 50kg. to 50 ml. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mania Napisano Grudzień 31, 2018 Szybkość działania zależy od tego co zjadło się wcześniej i jak pełne są jelita. Najczęściej olejek rycynowy działa po ok. 2-6 godzinach a efekty wcale nie są gwałtowne. https://www.olej.edu.pl/olej-rycynowy-na-zaparcia/ No chyba że wypije się go od razu całą butelkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gawra Napisano Styczeń 9, 2019 Przeczytajcie tutaj: https://www.olej.edu.pl/olej-rycynowy-na-zaparcia/ Wszystko jest dobrze opisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach