Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a propos

czemu długo cwicze na siłowni i jestem suchy jak pies

Polecane posty

Gość szallalala
w sensie ze sie nie pocisz?

Gość a nie ma trenera na tej
siłowni żeby Ci powiedział jakie ćwiczenia masz robić i ile razy? Przecież to ważne.

no własnie nie ma siedzi tylko jakis facet w \"bufecie\" i ogląda ciągle telewizje:)

Gość Klaryso
To pewnie przez to, ze malo jesz bialka. Widocznie masz zla diete.

Gość to idz do innej silowni
albo wejdz na www.fit.pl i tam ci chlopaki udziela wskazowek co i jak

Gość a nie ma trenera na tej
zmień siłownię w takim razie.

dz za odp tylko sprawa wyglada tak ze ponoc mam troche siły jem nawet sporo tylko fizycznie tego nie widac(nie biore zadnych sterydów i białka )

Gość 534534
a jak dlugo cwiczysz? Bo niektorzy to po tygodniu by chcieli widziec efekty.

Gość Klaryso
Ale co jesz, bo to wazne, sterydy sobie odpusc, moj brat byk suchy jak pies, poszedl na silownie, po roku czasu mial juz niezle efekty ale dopiero po 2 latach osiagnal to co Ci bioracy odzywki specjalne i sterydy, pozniej wsszystko z nich spadlo, jakby ktos im wpil igle w balonik, he he he Powienienes jesc min 2g bialka na 1 kg ciala Napisz co jadasz, dzisiejsze menu np, zaraz zobaczymy gdzie popelniasz blad

Gość Klaryso
Dobre efekty to widac po naprawde dlugich miesiacach Moj brat mial ciezko, bo byl naprawde wychudzony i wielkim wysilkiem byl kazdy dodatkowy kg 2 lata i przybral na masie, z 56 kg do 74, ladny brzuch, ladne ramiona, miodzio po prostu nie jakis ohydny zapasnik a swietnie zbudowany chlopak

hehehe to tak jak mój syn tylko,że on wiczy 2 miesiące i juz marudzi,że nie widać mięśni :D

jem duzo owoców(jabLek:)0 chleb z kiełasą i pomidorem na sniadanie na obiad schabowe mielone pierogi i tym podobne a i duzo pije wody i niestety bardzo czesto oddaje mocz,moze jestem pobudliwy troche:)

Gość Klaryso
Dlugo cwiczysz, napisz menu, bo w tym tkwi problem, z czego te miesnie maja sie zrobic, nie mowiac o tym ze szybka matabolka, wiec tym bardziej masz ciezej Ty musisz jesc zdrowo, sporo bialka, min 4000 kcal dziennie, zeby nabrac masy

Gość Klaryso
Ja po tyg oczekuje efektow i mam je, cialo bardziej jedrne, mniej o cm w udzie, brzuch plaski :D

Gość Klaryso
Biedna dieta, i niedokladnie napisana Na sniadanie powinienes strzelic sobie jajowe z 10 bialek, z pieczarkami, 100 g fileta z indyka minimum, ciemne pieczywo, pomidory z ogorasem np i platki z mlekiem- musli Na drugie sniadanie jakies buły z serem zoltym i warzywami Na obiad 200 g ryzu :D piers z kurczaka ale taka min 400 g, warzywa, oliwa Zupa pomidorowa ze 400 ml Na podwieczorek - co chcesz Na kolacje jakas rybe min 300 g, salatke z warzyw, znowu buła ciemna z maslem :D

Gość Klaryso
To nie wazysz malo, chcesz z siebie zrobic jakiegos pakera :P Moj chlopak wazy 66 kg przy 185 cm i nie ejst wcale suchy jak pies, ma ladne cialo, kiedys wazyl 62 kg Ty przy nim to bysior :D

klaryso i on tyle je co napisałas no jabym tego niezmiescił w sobie choc jesc lubie a co do wagi to naprawde jestem chudy mam ponoc troche siły ale wszyscy mi mówią ze chudo wyglądam(wszyscy nie mogą byc chyba złosliwi) :)

Gość Klaryso
No niestety, trzeba pakowac jedzonko Wiesz, Ja nie jem mniej od niego, az wstyd ale potrafie pochlaniac dziennie 3-4 tys lekko, gdyby nie to, ze chce byz zgrabna i szczupla to jadlabym tak dalej ;) Na pewno jestes szczuply ale zeby od razu suchy jak pies, wg mnie to musisz wygladac super, moj chlopak wazy 66, jest chudy ale jakis taki zgrabny ze to w ogole zle nie wyglada, chcialabym zeby tak 8 kg przytyl i bedzie ideal a do wychudzenia to mu wbrew pozorom brakuje, chudy chudemu nierowny, tak jak u kobiet- kazda inna mimo tej samej wagi, jednej pasuje chudosc inna bedzie koszamrnie wygladac i odwrotnie, nie kazdej pasuja kraglosci :)

Gość Klaryso
Banany z mlekiem, jeszcze one sa dobre na mase, he he he Wg mnie, masz dobra wage i to by bylo na tyle Moj brat duzo sportu uprawia, takze ciagle jest glodny, musi miec duzo paliwa, bo nie dosc ze spali to jeszcze ma nie chudnac :) Ja probowalam mojego chlopaka utyczyc ale sie nie da, je raczej malo, lubi slodycze i z czego on ma utyc ;)

Gość Klaryso
Jeszcze jedno, przez to 1,5 roku chyba przytyles ? Na pewno brzuch masz wyrzezbiony itd Czy w ogole nic ? Bo to wrecz nniemozliwe

moze jestem zbyt krytyczny wobec siebie ale od 10 lat moja waga oscyluje w przedziale 75-81 no ale racja jak piszesz białko to podstawa wiec trzeba chyba go bedzie wiecej pochłaniac pozdrawiam cie i yde pocwiczyc :)

uwiaz mi ze cwicze i raz waze 77 raz 80 innym razem 78 i tak od b. dawna

Gość Klaryso
Ja tez pozdrawiam i chyba tez podje pocwiczyc ;)

Gość Klaryso
No to nie wiem, mogles sie cm zmierzyc przed silowania, zanim zaczales na nia chodzic, ale na pewno jest dobrze, cwiczyc i to sie liczy, a moze rzuc silownie i idz na basen, to jest dopiero frajda, a nie meczyc sie na silowni ;) Nic to, uciekam, bez odbioru

Gość śmiać mi sie chce
tak to jest, jak endomorfik próbuje sie napakowac i stosuje wszystkie złote rady bezskutecznie. Masz szybki metabolizm, taką a nie inną budowę ciała i się z tym pogódź. Inny gość przyjdzie machnie dwa razy sztangą i go rozsadzi od razu a ty sie będziesz męczył ale i tak nigdy tego efetku nie utrzymasz bo twój organim natychmiast sam sie "zjada" żeby utrzmać sensowną, nie przeciążoną budowę ciała. Powodzenia w próbowaniu być kimś kim być nie możesz 🖐️

Gość areki
W mojej siłowni dużo sprzętu stoi od K Sport – http://k-sport.com.pl, szczególnie lubię ich drążki są w bardzo fajny, przemyślany sposób zaprojektowane, przez co można na nich każde ćwiczenie wykonać.