Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anka364

INNEOV SŁOŃCE- polecam!

Polecane posty

Stosuję już po raz drugi bo mam wrażliwą skórę i zawsze wcześniej przed wyjazdem trochę \"wspomagam\" swój organizm przed kontaktem ze słońcem. I rzeczywiście opalenizna jest ładniejsza i zauważyłam mniej przebarwień.

Właśnie czegoś takiego szukam :) mam wrażliwą skórę i chcę, żeby moja opalenizna była ładniejsza.Ktoś z Was jeszcze stosował i może napisać swoje opinie?

Ja też stosowałam i również jestem zadowolona bo zawsze na początku opalania byłam czerwona jak rak a po zażyciu kapsułek Inneov słońce skóra szybciej się regenerowała i opalenizna miała ładniejszy kolor.

Zalecane jest,aby zażywać kapsułki na miesiąc przed planowanym wyjazdem.W opakowaniu jest 30kapsułek czyli akurat:) Jeśli chcesz,żeby opalenizna była trwalsza,możesz zażywać drugie opakowanie w trakcie opalania.

Gość młoda77
Ile kosztują te kapsułki?

Inneov słońce,w przeciwieństwie do Capivit Sun System, ochrania skórę przed działaniem promieni UV. A dodatkowo wzmacnia kolor opalenizny.Kosztują 86zł.

Gość jutrzenka423
Capivit sun system też ochrania przed promieniami UV. Ma takie samo działanie i jest duzo tańszy.

Nie ma skutków ubocznych. Jutrzenka423,swojego czasu interesowałam się kapsułkami wspomagającymi opalanie i wiem,że tylko Inneov słońce ma probiotyk,którego skuteczność została udowodniona w badaniach i on przyspiesza regenerację skóry.

Gość mama adama
Ja znam, łykam i sobie chwalę. Przekonuje mnie jego działanie ochronne bo na tym mi najbardziej zależy. Też szukałam odpowiednich kapsułek i z tego co się dowiedziałam to są one na rynku jedyne które zawierają probiotyk i żaden inny nie chroni tak skóry jak on. pozdrawiam ps. uważam, że jednak cena w dużym stopniu odzwierciedla jakość produktu :P

mama adama, \"ps. uważam, że jednak cena w dużym stopniu odzwierciedla jakość produktu\"- całkowicie się zgadzam.Bez sensu jest kupować jakieś produkt,który nie jest skuteczny a tani...takie samooszukiwanie się. Ja łykała, i będę żażywała Inneov słońce przy najbliższej okazji bo z poparzeniami słonecznymi i jego konsekwencjami nie ma żarów.

Dzięki za wszystkie info!Za miesiąc wyjazd więc w końcu musiałam się zdecydować i kupiłam Inneov słońce.

a jesli lykacie te tabletki to jednoczesnie pozniej trzeba sie smarowac kremem z filtrem?