Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obleśny glut

Skąd się biora neonaziści?

Polecane posty

Gość taaa nei istnieje
o tym, że istnieje świadczy choćby Wszechpolka :P

Gość haj hitler
Czemu większość neonazistów ma mały mózg?

Gość bo większy się w aryjskiej
czaszce nie mieści :classic_cool:

Gość o co chodzi z tą gazetą wyborc

Z osobami, którzy mają wbitą do głów wizje świata wykreowaną przez Gazeta Wyborczą i TVN i Onet.pl lub jeszcze gorzej - przez \"Nie\" wspomnianego Żyda z wielkimi uszami nie warto rozmawiać i nie zrobie tego. Dla takich osób Młodzież Wszechpolska=skinheadzi=neonazizm=PiS=katolicyzm=Adolf Hitler:classic_cool: Podajcie mi jakikolwiek dowód mający łączyć Młodzież Wszechpolską z neonazizmem.

Gość yago
niestety-z niektorymi osobami nie da sie w ogole rzeczowo rozmawiac.W tej chwili ktos zaatakowal mlodziez wszechpolska i polaczyl ja z nazizmem.Otoz-czy Twoim zdaniem mozna polaczyc Polski patriotyzm z nazizmem?A moze masz na mysli komunistow?Np.niejaki Stolzman,albo Borowski,Gierek,czy Jaruzelski?Moze tych ludzi mylisz z Patriotami Polskimi?

Gość yago
ktos pyta :o co chodzi z ta Gazeta wyborcza.Nikt przez cale te 17 lat nie przysluzyl sie tak do niszczenia wszystkiego co polskie jak wlasnie ta gazeta.Nie ma numeru w ktorym nie atakowano by Polakow.Nie chodzi o jakichs tam pomniejszych,ale nawet o naszych narodowych bohaterow.Ta dzialalnosc Gazety Wybiorczej doprowadzila do tego,ze my-Polacy mamy jedna z najmniejszych samoocene.za nami sa takie kraje jak Albania czy Rumunia.A mamy jaj zaden inny kraj w Europie powody do tego by byc najbardziej dumnymi z przynaleznosci do Narodu Polskiego.Tu sie klania niestety nieznajomosc historii.No a jezeli jej nie znamy,to taka gazeta wybiorcza moze nam wciskac historie pisana(na zamowienie).O to chodzi z ta Gazeta wybiorcza.

Gość darwan
Polska dla Polaków ,ziemia dla ziemniaków to Młodzież wszechpolska jest winna mojej emigracji .Ja nie chcę być z tymi ludzmi

Gość darwan
a jakich bohaterach ty mówisz?

Gość yago
jezeli ktos z czlonkow MW wypowiada takie slowa,to jestem przekonany,ze chodzi tu o to,zeby naszym krajem rzadzili Polacy a nie np.Zydzi.Podkreslam tu zaraz ze nie jestem zadnym rasista.Znam kilku Zydow ktorych uwazam za goracych Polskich Patriotow.Cenie tez.p.Bronka Wildsteina,obecnego szefa TVP.Jak dotad mi nie podpadl.Komunisci sovieccy przyprowadzili do Polski a wlasciwie zrzucili na spadochronach w okolicach Lublina tzw. przez nich PKWN(Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego).Bierut,bracia Molojcowie,W.Wasilewska,Nowotko itd.Prawie sami Zydzi.Z tego desantu powstal pierwszy rzad po wojnie zainstalowany tu prtzy wsparciu 200tys.sovieckich bagnetow.Z Polska laczylo ich tylko to,ze slabiej lub lepiej mowili w naszym jezyku.Na poczatku w dzien zajmowali sie komunistyczna agitacja a w nocy napadali na sklepy,mieszkania.W ten sposob zdobywali srodki na swa komunistyczna dzialalnosc.Dzialali scisle wg.planu Stalina i pod jego dyktando.A mielismy przeciez prawowity rzad w Londynie.Tak wygladaly pierwsze lata komunizmu w Polsce. Co do patriotow:zajrzyj do dobrej ksiazki historycznej.Polecam np.prof.Roszkowskiego.Podkreslam-historykow,a nie pisarzy historii.

Gość darwan
A ty wiesz ośle jeden ,że polecasz własnie komunistę.Znasz ten dowcip o tym; ty mnie nie maluj na kolanach tylko maluj dobrze. To jest cała wasz widza.Stalin się nie napraszał ,sprzedali nas Amerykanie i Anglicy .Chyba jednak miałeś słabą ocenę z historii.

Gość darwan
I Manifestu ,nie zrzucili na sapochronach tylko przywieźli do Chełma pociągiem.Ale drukowali w Moskwie.I na to zgodzili się włąsnie Amerykanie i Anglicy.Zapomniałeś jeszcze wymienić Goldę Mejer założycielkę państw a Izrael:D

Gość darwan
Pochodziła z łodziPopytaj o bronka w Krakowie?To się dowiesz prawdy

Gość yago
nie interesuja mnie plotki o kimkolwiek(o Wildsteinie tez) Nigdzie w mojej wypowiedzi nie napisalem,ze manifest lipcowy zrzucono na spadochronie.Czytaj uwaznie zanim postawisz bezpodstawny zarzut. Jakim to niby sposobem piszac prawde o Stalinie robie mu reklame?Tego tez nijak nie moge pojac?! Autorem wszystkich zmian w Europie(granice)byl Josip Wissarionowicz Dzugaszwili ps.Stalin,a nie jak Ty twierdzisz Amerykanie i Anglicy.Ponownie odsylam Cie do odpowiednich lektur.Jezeli chcesz ze mna dyskutowac,to merytorycznie:jak cos wiesz to pisz,a nie wypisuj dyrdymalow rzucajac do tego w moja strone epitetami zamiast faktow. Nie wymienilem wszystkich komunistow,ktorych zrzucono ze spadochronow zeby sie skracac.O Goldzie Meyr slysze pierwszy raz.Ze ja wtedy tez zrzucono.Chyba tylko Ty o tym wiesz i byloby to odkrycie historyczne,gdyby sie potwierdzilo...pozdrawiam