Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obleśny glut

Skąd się biora neonaziści?

Polecane posty

Gość Obleśny glut

Mam na studiach neonazistkę, jest całkiem sympatyczna kiedy nie mówi o Hitlerze. Zastanawiam się czy jej nastawienie do Hitlera zmieniłoby się po wizycie w Muzeum Powstania Warszawskiego. W ogóle bardzo mnie dziwi, że w kraju tak dotkniętym przez nazistów, gdzie każdy ma w swojej rodzinie jakąś ofiarę tamtych lat, mogą powstawać ruchy odwołujące się do Hitlera?

Gość up.

Neonaziści to nieszczęśliwi, zakompleksieni, słabi ludzie którzy jako niemowlęta byli w szpitalu upuszczani na główki przez nieodpowiedzialne pielęgniarki.

Gość Obleśny glut
"Zabierz ją do Oswięcimia" Ale jak ją przekonać?

Gość Obleśny glut
przekonać, by pojechała tam ze mną oczywiście. Bo jestem niemal peiwien że się nie zgodzi.

Gość normalnie.
Zmuś ją :P To dla jej dobra :P

Gość gitesss
a jak ten jej neonazizm sie objawia?

Gość a pytałeś się jej
czemu jest neonazistką?

Gość powiedz jej że jesteś Żydem
ciekawe jak zareaguje :D

Gość zaczynaja jako mlodziez
wszechpolska

\"zaczynaja jako mlodziez wszechpolska \" :-o Możesz to jakoś uzasadnić? Bo ja jakoś mimo mojej przynależności do MW nie jestem neonazistką, podobnie jak moi znajomi :-o Ale tak to jest jak się czyta tylko Gazete Wyborczą. Przychodzą do głowy różne bzdury, takie jak twierdzenie, ze jesteśmy neonazistami :P

Gość glos rozsadku
Uswiadom jej, ze gdyby jej idol wygral wojne to bylaby w najlepszym razie niewolnica harujaca ku chwale tysiacletniej rzeszy. Na dluzsza mete radze ta osobe zignorowac.

powiedz, że hitler przecież uważał, że dla kobiet w życiu liczy sie tylko kkk (kinder, kirche, kuchnia ) zagoniłby ją do dzieci, garów i do kościoła, więc niby dlaczego ona tak go wielbi? I że taki stary szwab w dawnych czasach wszedł takiej babie to tej jej kuchni i naszczał do zlewu. Ciekawam co ona na to??

\"A bliskie związki Młodzieży Wszechpolskiej z Obozem Radykalno Narodowym, to co pies?\" Czytanie Gazety Wyborczej powoduje pewne schorzenie, które powoduje, że osoba dotknięta tym schorzeniem wszystkie ruchy i organizacje narodowe uważa za neonazistowskie. P.S. Z ONR bliskie związki to ma Narodowe Odrodzenie Polski, nam zdarza sie z nimi współpracować, ale określenie \"bliskie związki\" to przesada do kwadratu :P

Gość Wszechpolko
otoz swa opinie, ze neonazisci wywodza sie MW, opieram na twoich wlasnie wypowiedziach na tym forum:P

\"otoz swa opinie, ze neonazisci wywodza sie MW, opieram na twoich wlasnie wypowiedziach na tym forum\" Na moich wypowiedziach? A co niby powiedziałam takiego neonazistowskiego? Podaj przykład! A może pomyliłeś mnie z kimś innym? :P

Gość oj droga weszpolko
Weszpolko, skoro się wstydzisz, że jesteś neonazistką i temu zaprzeczasz, to oznacza, ze uważasz neonazizm za coś złego :) Chyba będą z ciebie jeszcze ludzie :P

Gość Wszechpolko
Ja w zyciu nie mialam w dloni GW a tak zgadzam sie z postem powyzej:P

Gość wszechpolko masz jakis
kompleks na punkcie Gazety wyborczej ? ahh to przeciez taka zydomaskonska gazeta jest ....

Gość zydomasońska
*

Gość Wszechpolko
Wszechpolka ma wiele prasowych kompleksow

Gość zydomasońska
oprócz ND :O ale z ta wyborcza to przesada bo tylko o tej gazecie mówi :O a neonazistów z MW wiaże tez Wprost, Przekrój, Newsweek i inne...

Gość Wszechpolko
Mowi jeszcze o ...jak to nazywa, przeciwienstwie "tak", a pozniej jest cos o zydzie z wielkimi uszami:P

Gość lifeisbrutal
pogadaj z psychiatra o obsesji na temat gazety wyborczej:o powaga! na prawde nie wielu ludzi czyta ta gazete a ostatnio jak jakiemus prawicowcowi brakuje arbumentów to zarzuca adwresarzowi mózg wyprany przez GW:o a co zabawne takim tekstem owi prawicowcy wkurzaja najbardziej tych którzy wyborcza maja w rekach raz na pół roku:D

Gość weszpolka hahaha
Weszpolko, a jak często robisz "Heil Hitler!" :P

W naszym kraju ruch neonazistowski prawie nie istnieje...wlasnie ze wzgledu na wydarzenia z przeszlosci. Nie mamy co sie porownywac do innych panstw, gdzie funkcjonuja nawet takie partie.