Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kacha111

Dobre środki na blizny

Polecane posty

szczerze mówiąc to nie ma maści, która zlikwiduje ci blizny:( wiem bo sie przekonałam. miałam blizny potrądzikowei żadna maść mi nie pomogla:( dopier mikrodermabrazja dała rezultat

wlasnie ja potrzebuje jakas masc albo cos na blizny takie zwykle po skaleczeniu, po szwach... i nie tylko ja...:P

Gość SzukajacPomocy
Własnie dzis jestem po pierszym zabiegu mikrodermabrazji...ale niestety nie wydze by sie cos zmieniło...ile Ty miałas zabiegow ze Ci pomogło i w jakich odstepach one były? Stosowałas cos po zabiegu jakies kremy itd? Bo generalnie z tego wszystkiego zapomnialam sie spytac czego uzywac teraz na buzke...

ja nie potrzebuje na twarz tylko na kolano bo mialam zabieg i mam blizny.. ogolnie to mi to nieprzeszkadza ze mam blizny ale tak gdybym chciala cos uzyc i w ogole inne osoby tez by chcialy sie dowiedziec jakie sa dobre...:D

CEPAN to dobra maśc na blizny i jest jeszcze jakaś jedna ale zapomniałam nazwe, jak znajde to napisze :)

Gość ile kosztuje mikrodembrazja

Gość Hen21
Do Kasi 111. Kasiu znam środek,który moze Ci pomóc.Blizny po oparzeniachi różne rany uzyskują zupełnie inny wygląd.Jeśli sobie Życzysz,napisze do Ciebie i pokaże gdzie możesz to nabyć.Hen21

Gość contratubex
cepan - maśćna blizny polskiej produkcji - podobno zapach ma nieciekawy, bo to maść na bazie cebuli. contratubex - też na blizny, zagraniczna, dość droga. Działają najlepiej na świeże blizy, ja stosowałam contratubex po cesarce i jestem zadowolona z efektu.