Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktoś może mi odpowiedzieć

Mam pytanie do dziewczyn biorących pigułki...

Polecane posty

Gość Czy ktoś może mi odpowiedzieć

wiele dziewczyn pisze że tabletki powodują tycie, zastanawiam się czy to jest bezpośrednia wina tabletek, czy raczej wynika to z tego że zwiększają apetyt?

Gość nie powodują tycia
tylko gromadzenie wody w organizmie wiec wizualnie wygląda jakbys uutyła a to woda no i apetyt też zwieskzają wiec tyjesz od jedzenia

Gość ja nie utylam ani grama
niestety zaczal pojawiac sie cellulit :(

ja nie wiem jak to dokladnie dziala, ale powiem tak: na poczatku mialam strasznty apetyt- potrafilam sie najesc i po chwili bylam bardzo glodna, caly czas chcialo mi sie jesc. przytylam 2kg, ale po jakims czasie przeszlo mi to i wrocilam do wagi. chociaz nadal mam zwiekszony apetyt to powstrzymuje sie :)

Gość jjjjjjjjja
apetyt zwiekszaja gówno prawda...wmawiajcie sobie ze tyjecie od tabletek...zawsze trzeba na cos zwalic byleby to nie bylo wlasne lakomstwo...proste

Gość jamajka21
Z tego co wiem to i zwiększają apetyt i powodują zatrzymanie wody w organizmie. A ja biorę od półtora roku i wcale nie przytyłam:) No, tzn jeśli już to tak "naturalnie" i nie jakoś tragicznie - czyli bez tabletek byłoby pewnie tak samo:)

Gość do jjjjjjjjja
dziewczyno, czy facecie co za różnica! nie wpieraj mi że to tylko przez większy apetyt!!! przy microgynonie przytyłm 10 kg w 2 miesiące!!! to było lato w tym czasie byłam w górach (chodzenie po 14 godzin na dobę), potem nad morzem i pływanie, nie leżenie plackiem, bo nie lubię! do tego po powrocie rower i wcale więcej nie jadłam, a napuchnięta byłam jak balon, tylko szkoda że potem to nie spadło :( więc jak słyszę takie piepsz***e to mnie aż skręca!!!