Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZ

Księgowanie pieniędzy na koncie proszę o odpowiedz

Polecane posty

w jakim najdłuższym czasie bank może zaksięgować pieniądze? Czy mogą księgować kilka dni po wykonaniu przelewu? Przykład: robię przelew z mbanku we wtorek czy może on być zaksięgowany w inteligo np. dopiero w następny poniedziałek? Czy to możliwe, zeby pieniądze w ogóle do mnie nie doszły? Ktoś mnie zapewnia ze zrobił przelew ale mija tydzien a na inteligo nic BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Jest tu ktoś, kto się na tym zna?:( upi

tak na oko...to cos długie to ksiegowanie...pewnie ten co miał zrobic przelew tego nie zrobił:o u mnie mdz.BPH a BZWBK...to idzie 1...góra 2 dni....

O to właśnie chodzi. Mniej więcej 1-2 dni idzie u mnie w INTELIGO, ale czy istnieje prawdopodobienstwo ze pieniadze trafia na konto po kulku dniach lub nawet tygodniu?

miało być kilku :) proszę jeszcze o odpowiedzi

no kiedys przelewałam z BPH...na jakies konto w jakims BGZ...tez internet...to szło chyba 4 dni

Hmm dziękuję ale nie wiem czy mnie to pociesza :D

Gość poproś
tego kogoś kto niby zrobił dla Ciebie ten przelew o przesłanie dowodu wpłaty, moze być zwykły wydruk ze strony banku... ...ciekawe czy Ci go pokaże, bp szczerze przypuszczam, że żadnego przelewu nie zrobił. Wpłaty z poczty ida najdłużej 3-4 dni czasem dłuzej, ale nie te w bankowości internetowej. Może skopał nr konta? Lepiej niech przedstawi jakiś dowód i już.