Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapiszon23

podszywcze sa coraz nudniejsi, kiedys to bylo cos

Polecane posty

podszywlo sie pod taki temt i czlowiek nie wiedzial czy to autor czy podszywacz, a teraz? jak widze podszyw to nawet mi sie nie chce tego czytac bo nuda i tylko zasmieca topik, a kiedys to byla wrecz jego atrakcja

Gość jego ojciec tez

teraz to juz malo kiedy widac normalny topic, zeby toczyla sie w nim jakas rozmowa i trzymała sie tematu, oraz byla kulturalna :/ widac za dzuo dzieciakow wpada na kafe... :|

takie epitety to mi lataja kolo dupy i nie robia na mnie wrazenia..musicie sie bardziej postarac

Gość tak jak twoja matka na pigalu
?? bedzie ciezko

dzieci na forum ucza sie nowych wyrazow chociaz nie zawsze rozumieja ich znaczenie, ale nie wymagajmy od nich wiele w koncu i taz sa juz aspoleczni

takie gadanie \" twoja matka to, twoj ojciec to cos tam\" jest naprawde żałosne i nienormalne, zn niestety ostatnio wlsnie z tego co widze staje sie \"normalna\" odzywka w klotni, a raczej pospolitą, bo normalne to to nie jest. swiadczy tylko o poziomie osoby prowadzacej konwersacje

nie spodziewajmy sie wiele, w koncu to dzieci ulicy, rodzice sie nimi nie zajmowali,maja zle wzorce, mysla ze skoro ich rodzice sa tacy to wszyscy;)

Gość to całe forum zrobiło sie nudn
nudne nie tylko podszywy od zajebania nowych co nic nie wnoszą a starych gdzieś wywiało i siedzą tu teraz gimgówna

Gość WSZYSCY PRZEGRALISCIE ZYCIE

Gość Stefankafeterian
Niezwłocznie po zakończeniu biernego stosunku analnego z nogą od taboretu wkłądam moje zaskorupiałe od kału majtki i przemyślnymi pełznięciami podkradam się pod ławkę w pobliskim parku, gdzie wyżeram okruchy chleba miejscowym gołębiom. :classic_cool:

Gość Atak z boku
Ja bym tak nie dramatyzował, czasami trafiają się dobre.

* * * zaklinacz * * *---> nie podniecaj sie bo elita sie jeszcze za Ciebie nie wzieła , za cienki bolek jesteś

Gość juken sruken
:P

wlasnie czytalm i sie zastanawiam czym im podpadles..chociaz wiem ze nieraz wystarczy po prostu byc zeby podpasc[cool ja juz nawet nie patrze co pisza pomaranczowe niki, chyba ze poczatek z sensem, chyba wiekszosc tak robi zwlaszcza na erotycznym, bo tutaj najwiecej tego badziewia siedzi

Gość 9845626
zaklinacz sie dzis popisal chamstwem i wszedzie wlazi i wola z gory, ze niewinny.

Gość 9845626
a argumentem na jego obrone ma byc to, ze jest czarny, ha ha ha

juken ja sie nie podniecam a elita nie ma sie oco do mnie czepiac i niech tak zostanie, poza tym jak by mozla bylo ta elite tak latwo sprowokowac to by byla doopa a nie eilta ( mam nadzieje ze idealista*z*marsa nie ejst dla ciebie elita )

Gość taka jedna M
mnie nie będzie dane zasiąśc w elicie bo na moim koncie ciągle malo postów...myśle że przeboleje ten fakt:(