Ilona18 0 Napisano Maj 23, 2007 Co zrobić aby nie przytyć po tabletkach anty.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala00 Napisano Maj 23, 2007 Po samych tabletkach się nie tyje one wzmagają apetyt a nad tym można przecież zapanowac . Ja jestem 3 miesiąc na tabsach i nie przytyłam ani grama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jamajka21 Napisano Maj 23, 2007 Nie ulegać napadom głodu. To jedyne co możesz zrobić. A tak w ogóle nie jest powiedziane że przytyjesz, to indywidualna kwestia każdej z nas...ja na przykład nie przytyłam wcale:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa ..... Napisano Maj 23, 2007 hmm a mi sie wydaje choc pewna nie jestem, ze tabsy zwiekszaja ilosc prolaktyny ktorej nadwzrost jak wiemy w powoduje tycie. hmm. nie wiem ale takie male spostrzezenia. ja moze ze nie widac przytylam 6 kg prze zpol roku brnia yasmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowa ..... Napisano Maj 23, 2007 tak sprawa indywidualna. tylko czemu lekarz enie przepisuja odrazu badanie hormonow i tylkow ciemno przypisuja tabsy :(:(:(:( no no strajk bo za malo placa :P ale czemu sie musza wyzywac na na :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Maj 23, 2007 tabletki nie powoduja, ze wiecej jemy tylko zatrzymuja wode w organizmie i dlatego wiecej wazymy. jak przytyjesz to zmieniasz tabletki na inne - bo kazde oddzialywuja inaczej na dany organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach