Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

verte_inga

wielka emigracja -

Polecane posty

Dzien dobry, byl taki temat na forum o Polakach mieszkajacych za granica. Gdzies mi sie zgubil bo dawno nie wchodzilam na te strone. Chcialabym pisac o blaskach i cieniach zycia za granica. wiem ze powielam stary temat ale jest mi szczegolnie bliski bo za 3 tygodnie dolacze do naszej emigracji

Gość dresy kościołowe
phi!!!też mi osiągnięcie

a ja za 3 tygodnie po raz pierwszy sprobuje czekolady, czy mozemy podyskutowac o jej roznorodnych smakach i odmianach? :p

Gość BP
hej ja sie chetnie dolacze. :) ja mieszkam daleko daleko od domu. w kraju gdzie sie chodzi do gory nogami. wyjechalam na rok.... po potorej wrocilam odwiedzic rodzine. za dwa miesiace bede obchodzic druga rocznice pobytu za granica. teskno mi i czesto sie zastanawiam czy wrocic. Wrocilabym pierwszym samolotem, gdyby nie facet. Ech.... no nic. :)

Gość do BP
a w jakim miescie jestes? albo kolo jakiego miasta?

BP ja tez wyjedzam do faceta. Nie wiem czy bede tesknic, mam wrazenie ze nie szybko. Za bardzo zycie dalo mi po tylku zeby za nim tesknic.

Gość Lionetka
A ja mam pytanko :czy ktos w tym roku planuje wyjechac do Chicago? Bo ja planuje ale sie zdecydowac nie moge ;)