Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowicz

czarne pestki w kale

Polecane posty

Gość forumowicz

Czy ktos wie co moga oznaczac czarne pestki w kale?od pewnego czasu w wydzielanym kale sa widoczne czarne pestki ksztaltem podobne do pestek kiwi.Prosze o odpowiedzi.

Gość ziomek11223
Mam ten sam problem są takie czarne właśnie jak pestki kiwi i nie mam pojęcia co to. W środku jak się je rozgniecie (mają tak jakby delikatną skorupkę) jest coś białego takiego jak wiórek kokosowy. Co to może być? Zdarzają się co jakiś czas pomocy. Męczą mnie bardzo problemy jelitowe.

Gość ziomek11223
Nie zostają czasami na papieże podczas podcierania tyłka i to żałosne że nabijasz się z takich spraw. Idź już spać może.

Gość no nie wysiadam
No co ty, dopiero sie rozgrzewam. I nie dramatyzuj, nie umierasz na raka wielonarządowego, tylko masz kulki w stolcu. Gdzie tu ta "śmiertelnie poważna" sprawa? Odpowiedzx sobie lepiej na pytanie, co zjadłeś tego dnia i dnia poprzedniego. Ze szczegółami. Ja kiedyś myślałam,że mam krwotok z tyłka, cały kibelek czerwony. I co? I przypomniałam sobie o zjedzonym w obiad barszczyku. :D

Gość ziomek11223
Dobrze wiem co zjadłem w ciągu ostatniego tygodnia i dobrze analizuje swoją dietę od dawna bo mam problemy jelitowe. Jeżeli ktoś wie co to mogą być te jakby pesteczki to proszę o odpowiedz reszta mnie nie interesuje.

Gość no nie wysiadam
Jak najbardziej.:P Oraz AIDS, raka, skrofułów i wzw. typu b. Podstawowym objawem tasiemca jest wydalanie jego członów, co wygląda jak półprzezroczysta tasiemka, spłaszczona. No już dobrze, idę. Nie musisz płakać, młodzieńcze, choć wiem,że będzi ci mnie brakowało. :P Pa.

Pestki dyni zawierają niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, w tym fitosterole, którym udowodniono profilaktyczne działanie w zapobieganiu schorzeniom prostaty. Przysmak ten wpływa także na procesy przemiany materii, a to ze względu na obecność lecytyny. Pestki dyni mogą być stosowane pomocniczo w leczeniu oraz profilaktyce stanów zapalnych skóry i błon śluzowych, łuszczeniu naskórka, wypadaniu włosów oraz w profilaktyce przeciw miażdżycowej. Pestki dyni stosuje się również jako lek przeciwko pasożytom przewodu pokarmowego (tasiemce i glisty ludzkie). Świeże i prażone pestki świetnie nadają się jako smakowy dodatek do potraw, zwłaszcza usmażone w sosie sojowym.

Gość ziomek11223
Po pestkach z dyni mam bardzo zieloną kupe;/

Gość igytr
Tasiemiec, to nie jest żart. Jak najszybciej zrób badania

Gość Zarzuc foto tej kupy

Gość ziomek11223
Miałem robione badania na pasożyty 3 razy i nic nie wykryto. Zdjęć kupy nie będę robił ma taki bardzo zgniły kolor coś jak shrek.

"ziomek11223 Miałem robione badania na pasożyty 3 razy i nic nie wykryto. Zdjęć kupy nie będę robił ma taki bardzo zgniły kolor coś jak shrek. " CZasami dopiero po 100 badaniach wykryją:P.A takie twarde części świadczą o tym ze czas zażyć olejek rycynowy:classic_cool:.Przypuszczalnie są problemy z przeweodem pokarmowym i mogą tam się pojawiać pleśnie które często są kancerogenne:P.