Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1989

Schudłam już pawie 5kg!!! HURRAAAAAA!!!!!

Polecane posty

Gość ewcia1989

Jestem bardzo szczesliwa!

Gość sjlj
jak to zrobilas?

Gość mejbibejbi
JA MAM 166 cm, waze 62 kg chce wazyc 58!!!

Gość viki_3333
a ja mam 164, wazylam 62 a teraz juz 57 :) stosowalam dieta atkinasa i CKD. teraz chce jeszcze 1-2 kg zrzucic i jestem 2 dzien na diecie. dieta jest prosta i nie gloduje. wczoraj zjadlam na sniad 2 jajka + pomidor, obiad 3 kotlety mielone z indyka + salatka, kolacja tunczyk z avokado bardzo bezbolesnie mozna na tej diecie chudnac, polecam

Gość Malwa............
oj kochana twoja radosc ze schudniecia nie potrwa zbyt dlugo. Przytyjesz zanim sie nie obejrzysz. Twoja dieta jest zupelnie nie racjonalna, drastyczna i brak w niej podstwawowych skladnikow odzywczych. SNIADANIE to jest podstawa,ktora nakreca metabolizm na dalszy dzien. Z taka dieta daleko nie zajedziesz, bo organizm zacznie sie bronic i zaczniesz sie objadac. Sama przez to przechodzilam. I co ? Co polecam? Chudnąć WOLNO i na zawsze. Ilosci ktore jesz sa za male. JA schudlam przez 9 miesiecy 10 kg ale waga sie trzyma i nie mam checi objadania. Moj przzkladowy dziennz jadlospis; SNIADANIE: owsianka na mleku z rodzynkami II SNIADANIE 2 kromki razowca, twarozek wiejski , pol ogorka OBIADŁ; surowka z porow, kurczak gotowany PODWIECZIREK jogurt naturalny, grahamka, pomidor, czasem jakies ciasteczko KOLACJA; tunczyk w sosie wlasnym, papryka. i ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch i uwierzcie nie ma zdrowszej i skuteczniejszej bo bez jojo diety.

Gość RoSSicka
Zgadzam sie z Malwa w stu procentach