Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarzut

facet zarzuca mi że nie licze sie z jego zdaniem

Polecane posty

Gość zarzut

nie mam zamiaru pytać go o każdą sprawę i po prostu sama decyduje a on mówi że jego zdanie sie nie liczy

I mówi prawdę :o Może chociaż warto posłuchać ,co ma do powiedzenia i uniknąć takich zarzutów? Czy to takie trudne? :o

Gość zarzut
ale to nie jest tak że jestem sama dla siebie, ale przecież nie mam zamiaru sie go pytać czy mogę iść np na rozprawe sądową z ciekawości bo dotyczy moich krewnych a on mi na to że on sike nie zgadza bo to jest niebezpieczne....... wymyśla problem którego nie ma

Gość tłuczek
to spytaj go od czasu do czasu o radę i będzie spokój; jak pare razy spytasz, to łatwiej przelknie to, ze się tez pare razy nie spytasz

no to znajdź argument na tą jego troskę :) A np : skarbie nawet wyjście z domu jest niebezpieczne ale wiem ,że na ciebie zawsze mogę liczyć :)

Gość zarzut
tylko że dla niego liczenie sie ze zdaniem oznacza robienie dokładnie to czego on chce!!! a ja jestem buntowniczką

Gość właśnie to...
despota jest. Olej go, bo lepiej nie będzie. 🖐️

Gość zarzut
ale mi wcale nie jest do śmiechu, jestem załamana a kocham go jak cholera a do niego nic nie dociera i jeszcze ma do mnie pretensje

No to faktycznie masz problem i wątpię żebyś tu znalazła jego rozwiązanie:) Ale kto wie :)

Gość zarzut
dziękuję za życzliwość xyzed :-)

Gość Jeżeli to są
sprawy, które dotyczą was to uważam, że powinniscie je razem przedyskutować. A czy on podejmując jakąs decyzje zawsze tobie o tym mówi i bierze pod uwage twoje zdanie ? Bo wiesz wszystko działa w dwie strony :)