Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrówa25

No i mamy problem

Polecane posty

Problem w tym ze slub tuz tuż ale wyszła jedna sprawa chodzi o podziekowania dla rodziców. Moje Kochanie nie chce robić podziekowania. Ja z moimi rodzicami zyje bardzo dobrze i chciałabym mi podziekowac za to moje Kochanie ze swoimi zyje w ciągłym \"spięciu\" i nie ma zamiaru im dziekowac i co teraz ??

Gość 1980.
podziekuj na osobnosci, nie zmuszaj narzeczonego do az takiego poswiecenia.jesli nie chce to niech nie dziekuje

Tez tak mysle , ale chciałbym podziekowac swoim tak z kwiatami przy wszystkich. Zmuszac go na pewno nie bede bo to nie oto chodzi ale moze jest jakies wyjście z sytuacji?

Gość Po co w takiej sytuacji
przy wszystkich?! rodzice i tak wiedzą że ich kochasz więc mozesz sobie w takiej sytuacji odpuścić

Gość podziekowania
mnie też się wydaje, że podziękowania przy wszystkich są takie na pokaz. jeśli Twój narzeczony nie chce tego robić, to Ty też nie powinnaś.

Gość A dlaczego nie
Bo on nie chce? Koleżanko wyżej, twój argument jest płytki, jak kałuża na Saharze.:0

Gość podziekuj
w imieniu obojga a on tylko niech wreczy kwiaty

Gość mootywacja
do koleżanki powyżej: jak tak będziesz robić w swoim związku, to życzę powodzenia. jak zaczynasz z kimś życie, to od tej pory nie ma Ciebie czy jego, tylko jesteście Wy. Wyobrażasz sobie sytuację, że Młoda wychodzi i dziękuje swoim rodzicom kwiatami, ta beznadziejną piosnką Sipińskiej, a on stoi i co? Pomyślałaś o tym? Jakby mój narzeczony postawił mnie w takiej sytuacji, to jakbym dostała w twarz. To nie jest problem z wyborem serwetek czy kwiatów, sprawy rodzinne są jednymi z drażliwszych. O poziomie Twojej wypowiedzi nie będę wspominać, bo i tak nie zrozumiesz tej GŁĘBI.

Gość ja bardzo chciałam
mieć podziękowania a mój chłopak nie ponieważ taki sam ma problem ze swoimi rodzicami.I kiedy mi powiedział że nie chce to dla mnie było ważne CO JA CHCE! mi by było przykro patrzeć jak mój mąz się męczy kiedy ja taka uradowana wręczać prezent dla rodziców.Bo przeciez rodzice i tak wiedzą że ich kocham więc lepiej załatwić to w 4 ścianach niż przy całym ludzie

Gość a ja wam powiem...
my tez raczej rezygnujemy z tradycyjnych podziekowań, ale to dlatego że moi rodzice beda oboje ale narzeczonego nie, wiec dziwnie by było gdybysmy zaczeli tańczyc do np cudownych rodziców mam a jedna osoba byłaby bez pary. zamiast tego postanowilismy zamówic podziekowania w formie pisemnej, a potem po weselu podarujemy ładnie oprawiona ślubna fotografie

mój ojciec siedziałw więzieniu jak brałam ślub za znęcanie sie nad rodziną i zrobiliśmy poziękowanie dla rodziców dobrze ze było po 22 bo reszta wieczoru i nocy była z tego poewodu daremna płakałam jak małe dziecko radze nie robic skoro si enie chce