Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

proszę państwa przedstawiam

Polecane posty

Gość trutru
no nieee zoska, przeciez to brat gajowego maruchy, cale dnie na swiezym powietrzu, wiatrem ogorzala gembusia. :)

Gość hgfh
chciałabyś mu loda zrobić nie?

Ta, gajowego maruchy, sie nie znasz, to prawdziwny mężczyzna, popatrz tylko na jego ekspresję, no jest nieziemski! hgfh - no jasne i to nie jednego, magnum po prostu!

Gość trutru
OK zoska, ja patrze na to z innej strony, jastem facetem i moge sie na tym nie znac

Zośka!!!!!!!!! to jest godne:) aż sie ozywiłam:)

No wreszcie ktoś docenił me starania (i Edka oczywizda)! Ja jestem tak: zależnie od okoliczności raz zła, wtedy niestety idę do nieba, raz zła, wtedy na szczęście jestem w Londynie.

yyyyyyyyy to ja też chcę do LOndynu a dokładnie do: Fabric i Minister of sound !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tam najczęściej we własnym zagłębiu oddaję się pląsom, mam kluby rzut beretem od siebie, rozmaite, w kształcie grzybka, muchomorka też. Prijezżajtje! Bedziem pląsać!

no ale jak zle do londynu - to ja chce wlasnie tam sie ulokowac....sentymentalnie powrocic...........:)

Zośka! uwielbiam pląsać , skakać , fikać;)

A gdzie tam źle! W L!? Najlepiej na świecie, prijezżaj! Bedziem się oddawać różnym aktywnościom! A byłaś ty w Cyber-Dogu?

nieeeeeee z tych większych to tylko w tych dwóch, a no i byłam w Opium- koło dagnahm-

Troszku daleko, a wozu nie ma co ciągnąć, bo człowiek nawet drina nie może wychłeptać. Dlatego najlepiej się osiedlić w zagłębiu klubowym. I luzik jest. Moi znajomi mieszkają w jakichś totalnych wiochach i od razu muszą mknąć do domu, bo jadą pociągiem z godzinę. Przechlapane. Ale jak impreza w domu to co inne jest wtedy, no tyle że sąsiedzi mogą narzekać na hałasy, więc zawsze lepiej iść do klubu.