Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babochłop

KOBIETY, DORADŹCIE MI PROSZĘ !

Polecane posty

Gość babochłop

Witam Was wszystkie serdecznie :) Mam mały problem, nigdy w życiu nie nosiłam sukienek, a teraz zamierzam sobie sprawić kilka :) tak mnie jakoś natchnęło ;) Czy możecie mi doradzić (mile widziane zdjęcia), jaki fason będzie dla mnie odpowiedni? Jestem niewysoka i nieco pulchna, fajnie by było, gdyby ta kiecka jakoś ukryła te mankamenty :)

Gość pimpuszek
jesli naprawde chcesz porady, to sama wstaw kilka fotek sukienek, to bedzie o czym gadac, no i najlepiej zdjecie figury podobnej do Twojej, bo teraz to co mam Ci powiedziec?

Gość babochłop
oj, pewnie że chcę porady :( fotki sukienek chętnie wkleję, ale JAKIE ??? wszystkie jakie tylko istnieją ??? nigdy nie nosiłam sukienek i nie znam się kompletnie :( a co do mojej figury, to mam 163 cm wzrostu, ważę około 62 kg, nie jestem jakaś tłusta, ale mam duży brzuch, dość szerokie ramiona i duży tyłek :)

Gość babochłop
i jeszcze mam duże piersi ... :(

Gość _wredota_
na pewno musisz sobie odpuscic falbanki :P poze prosta princeska? taka przed lub do kolana bo raczej powinnas pomyslec raczej o prostych sukienkach :)

Gość babochłop
żadnych falbanek :D podobają mi się tylko i wyłącznie proste :) myślałam o takiej na ramiączkach, mniej więcej do kolan, z trójkątnym dekoltem - ale nie wiem, czy to na moją figurę? chodzi mi o coś w stylu takiej jakby koszulki nocnej :D wybaczcie nieporadne słownictwo, ale nick chyba mówi sam za siebie ;)

Gość pimpuszek
ok, tylko powiedz, co chesz uwydatnic, co chesz schowac, to pomoze.. czy bardziej, zy mniej wydekoltowana? ramiona zakryte czy odlaniete? to jest kwestia Twoich preferencji, a nie tyko figury :) na razie taka letnia propozycja, chowa okragly brzuszek, dlugosc bardzo dobra (nie za krotka nie za dluga), no i dekolt nie do pasa. Niech ona bedzie punktem wyjscia, moze Cie zainspiruje http://www.smartgirl.se/butik/VisVare.asp?ID=4966

Gość urkaburka
Przede wszystkim przy szerokich ramionach i duzym biuscie powinnas miec sukienke z dekoltem w szpic a nie okraglym ktory skroci szyje.Dekolt w szpic wyszczupli i wydluzy sylwetkie.Przy obfitych biodrach sukienka powinna sie luzno ukladac tzn nie powinna byc obcisla na biodrach.Jesli masz duzy brzuszek nie zaznaczaj go paskiem bo to uwypukli go jeszcze bardziej

Gość babochłop
przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale komputer mi wczoraj padł :( schować chcę przede wszystkim brzuch, jest paskudny :( cycki mam duże, ale ładne ;) więc mogę je wywalić i na wierzch ;) preferencji jakichś konkretnych nie mam, może nie powinna być zbyt wulgarna, bo to już nie te lata :D pimpuszek - Twoja propozycja BARDZO mi się podoba, dziękuję ! 🌻 urkaburka - czyli dekolt w szpic i żadnych pasków, zrozumiałam :) dziękuję serdecznie :)